Hakkari'de Görev Süresi Dolan Op. Dr. Karaahmetli, Çok Üzgün - Son Dakika
Yerel

Hakkari'de Görev Süresi Dolan Op. Dr. Karaahmetli, Çok Üzgün

Hakkari Devlet Hastanesinde görevli Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Mevlüt Emre Karaahmetli, görev süresinin dolmasıyla birlikte ilden ayrılacak olmanın üzüntüsünü yaşıyor.

09.08.2014 19:16  Güncelleme: 23:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari Devlet Hastanesi'nde görevli Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Mevlüt Emre Karaahmetli, görev süresinin dolmasıyla birlikte ilden ayrılacak olmanın üzüntüsünü yaşıyor.

Ailesiyle birlikte geldiği Hakkari'de yaklaşık 2 yıldır Devlet Hastanesi'nde görev yapan ve yöre halkı tarafından takdir edilen Op. Dr. Karaahmetli, görev süresinin dolmasıyla birlikte ilden ayrılacak olmanın üzüntüsünü yaşıyor.

Hakkari halkına hizmetin en iyisini vermeye çalıştığını dile getiren Op. Dr. Karaahmetli, "Bu yalnız bırakılmış memlekete gelmemizin bir sebebi vardır diye düşündük hep eşimle. Tatsız olaylara da, müthiş hatıralara da sizlerle birlikte şahit olduk. Hakkari'nin ekmeğini yedik, suyunu içtik ve buradan öğrendiklerimiz de oldu. Ömür boyu görüşeceğimiz dostlar, kocaman bir aile edindik. Unutmayacağım hastalarım ve güzel anılarımla gitme vakti geldi. Elbette ki bu bir veda değil ama dünyada ne zaman geleceği belli olmayan ölüm de var. Ben hakkımı helal ettim, sen de hakkını helal et Hakkari" diye konuştu.

İhlas Haber Ajansı (İHA) Hakkari Temsilcisi Feyzullah Taş'ı da ziyaret eden Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Mevlüt Emre Karaahmetli ve beraberindeki Hakkarili genç işadamı Eyyüp Özdemir, burada bir süre sohbet ettiler. Karaahmetli, Hakkari'de ayrılmanın üzüntüsünü yaşadığını belirtti. - HAKKARİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hakkari'de Görev Süresi Dolan Op. Dr. Karaahmetli, Çok Üzgün - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement