Hakkari'de Yol Çalışması Yapan İş Makinesinin Yakıtı Çalındı - Son Dakika
Güncel

Hakkari'de Yol Çalışması Yapan İş Makinesinin Yakıtı Çalındı

Hakkari\'de Yol Çalışması Yapan İş Makinesinin Yakıtı Çalındı

Hakkari'de yol çalışması yapan iş makinesinin yakıtı çalındı Hakkar'nin Taşbaşı Köyü'nde yol yapım ve genişletme çalışması yapan İl Özel İdaresine bağlı 2 iş makinesinin yakıtı kimliği belirsiz kişilerce çalınınca, yol çalışmalarına bir gün ara verildi.

26.02.2015 18:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari'de yol çalışması yapan iş makinesinin yakıtı çalındı

Hakkar'nin Taşbaşı Köyü'nde yol yapım ve genişletme çalışması yapan İl Özel İdaresine bağlı 2 iş makinesinin yakıtı kimliği belirsiz kişilerce çalınınca, yol çalışmalarına bir gün ara verildi.

Hakkari- Çukurca karayolunun 40'ıncı kilometresindeki Taşbaşı Köyü'nde yol yapım ve genişletme çalışması yapan İl Özel İdaresine bağlı iki iş makinesinin, dün sabah erken saatlerde park halindeyken kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce yakıtı çalındı. Sabah iş başı yapan operatör Abdurrahman Çiftçi, iş makinesinin kırılan kapaklarını görünce şoke oldu. Çiftçi daha sonra Geçimli Jandarma Karakolu'na haber verdi. Olay yerine gelen Jandarma ekipleri, soruşturma başlattı.

İş makinası operatörü Abdurrahman Çiftçi, "Sabah geldiğimizde araçlarımızın o durumunu gördükten sonra Jandarmaya haber verdik. Bunu yapan kişi ya da kişilerin yakalanması durumunda gereken yasal işlemlerin yapılmasını istiyoruz" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hakkari'de Yol Çalışması Yapan İş Makinesinin Yakıtı Çalındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement