Halatla Çekilen Otomobilin Çarpmasıyla Ölen Motosikletli Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Halatla Çekilen Otomobilin Çarpmasıyla Ölen Motosikletli Toprağa Verildi

Halatla Çekilen Otomobilin Çarpmasıyla Ölen Motosikletli Toprağa Verildi

İzmir'in Bergama İlçesi'nde, halatla çekilen otomobille çarpışan motosikletin ölen sürücüsü 53 yaşındaki Mehmet Erçetin'in cenazesi, bugün toprağa verildi.

12.10.2015 18:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Bergama İlçesi'nde, halatla çekilen otomobille çarpışan motosikletin ölen sürücüsü 53 yaşındaki Mehmet Erçetin'in cenazesi, bugün toprağa verildi. Çeken ve çekilen otomobillerin sürücüleri ise tutuklandı.

Kaza, dün saat 11.00 sıralarında, Göçbeyli- Bergama karayolunun Ayaskent merası yakınlarında meydana geldi. Ayaskent Mahallesi'nde oturan 25 yaşındaki Coşkun Günenç, arızalanan 35 F 7982 plakalı otomobili için iş arkadaşı 26 yaşındaki Mustafa Ali Kobak'tan yardım istedi. Günenç'in yardımına gelen Kobak da aracı çalıştıramayınca, iki arkadaş otomobili halatla çekmeye karar verdi. Arızalı aracın direksiyonuna Kobak, diğer otomobilin sürücü koltuğuna da Günenç geçti. İlçe merkezine halatla çekilerek götürülen ve elektrik aksamı çalışmadığı için silecekleri de çalışmayan otomobil, yağmurlu havada, karşı yöne geçip, Mehmet Erçetin'in yönetimindeki 35 VBU 52 plakalı motosikletle çarpıştı. Ambulansla hastaneye kaldırılan Erçetin, kurtarılamadı. Kazanın ardından jandarma tarafından gözaltına alınan Günenç ile ehliyetsiz olan arkadaşı Kobak, sevk edildiği adliyede tutuklandı.

Kazada ölen Mehmet Erçetin için bugün öğlende Bergama'nın Gazi Osman Paşa Mahallesi'ndeki Abdullah Efendi Cami'nde cenaze namazı kılındı. Cenazeye başta ailesi olmak üzere Bergama Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Kızıltaş, CHP Bergama İlçe Başkanı Mehmet Ecevit Canbaz ve Bergama Türk Telekom Müdürü Abdullah Eren ile vatandaşlar katıldı. Namazın ardından Erçetin, Bergama Kabristanında toprağa verildi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Halatla Çekilen Otomobilin Çarpmasıyla Ölen Motosikletli Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement