Halil Sezai Sevgilisiyle Görüntülendi - Son Dakika
Magazin

Halil Sezai Sevgilisiyle Görüntülendi

Ünlü şarkıcı ve adını açıklamadığı sevgilisi, bir alışveriş merkezinde izledikleri 'Romeo&Juliet' gösterisinin çıkışında el ele samimi pozlar verdi.

01.03.2015 14:28  Güncelleme: 14:35

Halil Sezai Paracıkoğlu ve adını açıklamadığı sevgilisi bir alışveriş merkezinde gösterilen Romeo&Juliet gösterisini izledi.

"AŞKIMLA İZLEMEKTEN KEYİF ALDIM"

Tarihin en önemli eserlerinden birisi olan aşk hikayesini sevgilisi ile izlemeye gelen Halil Sezai çıkışta gazetecilere açıklamalarda bulundu. Şarkıcı, "Muhteşem bir aşk hikayesi, çok güzel bir gösteri oldu. Ben de aşkımla izlemekten büyük keyif aldım" dedi.

"VİCDANI OLAN HERKES BUNU YAPAR"

19 yaşında kötü bir cinayete kurban giden Özgecan Aslan için geçtiğimiz günlerde, "Benim konserlerime erkekler etek giyerek gelsinler" sözlerini kullanan şarkıcı sözünün arkasında durdu. Trabzon'da gelecek günlerde konser verecek olan şarkıcı, "Vicdanı olan herkes bu tarz protestolara katılmalıdır. Böyle bir eylemin Iğdır'ı, Kars'ı, Almanya'sı veya Trabzon'u yoktur. Bazı kesimlerde etekten hallenme olduğu için tartışma konusu olmuştur." dedi.

Ekip olarak böyle bir çağrıda bulunduklarını açıklayan Halil Sezai, "Giden geri gelmez, bizim alanımız sahne olduğu için elimizden geldiği kadarını yapıyoruz" dedi.

Halil Sezai Sevgilisiyle Görüntülendi
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Halil Sezai Sevgilisiyle Görüntülendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Basti: Arkadaş delikanlı adam takım geyer çuval değil 0 0 Yanıtla

Advertisement