Haliliye Belediyespor Madalyaları Topladı - Son Dakika
Güncel

Haliliye Belediyespor Madalyaları Topladı

Haliliye Belediyespor Madalyaları Topladı

Şanlıurfa'nın Birecik İlçesi'nde düzenlenen Türkiye Kick Boks Şampiyonası'ndaHaliliyeBelediyespor madalyaları topladı.

15.05.2015 11:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'nın Haliliyeİlçe Belediyesi bünyesinde kurulan HaliliyeBelediyespor Kulübü, Türkiye Kick Boks Şampiyonası'nda iki kategoride toplam 5 ayrı şampiyonluk elde etti.

Birecik'te düzenlenen İller Arası Kaymakamlık Kupası Kick Boks Gruplar Türkiye Şampiyonası'na Haliliye Belediye Spor Kulübü damgasını vurdu. Şampiyonanın büyükler kategorisinde HaliliyeBelediyesporlu Avrupa Şampiyonu sporcu Mevlana Altuntaş, 67 kiloda birinci oldu. Büyükler K1 Rules te yine HaliliyeBelediyespor'dan İdris Abuzetoğlu 75 kiloda, Deniz Demir ise 60 kiloda şampiyonluğunu ilan eden isimler oldu. HaliliyeBelediyespor'un diğer bir sporcusu Mustafa Yılmaz Full Contact 71 kiloda, Salih Binici ise 67 kiloda ikinciliği elde ederek büyük gurur yaşattı.

Müsabakaların gençler kategorisinde ise İbrahim Halil Tuğlu Full Contact'ta 51 kiloda, Ali Demir de aynı dalda 54 kiloda şampiyon oldu. Gençler Full Contact'ta 71 kiloda İsa Tuğlu ile 75 kiloda Kamil Akaltun ise 75 kiloda ikincilik elde etti.

Haliliye Belediyesi'nin sponsorluğunda düzenlenen şampiyonada, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol adına Başkan Yardımcısı HaciKanduza'ya da teşekkür hediyesi taktim edildi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Haliliye Belediyespor Madalyaları Topladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement