Halk Bankası Bölge Koordinatörü'nden Aesob'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Halk Bankası Bölge Koordinatörü'nden Aesob'a Ziyaret

Halk Bankası Bölge Koordinatörü\'nden Aesob\'a Ziyaret

Halk Bankası Antalya Bölge Koordinatörü Rifat Ertuğ Koç, Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği(AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok’u makamında ziyarette etti.

26.08.2015 16:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Halk Bankası Antalya Bölge Koordinatörü Rifat Ertuğ Koç, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği(AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok'u makamında ziyarette etti.

AESOB Başkanı Abdullah Sevimçok'u makamında ziyaret ederek kendisine iade-i ziyarette bulunan Halk Bankası Antalya Bölge Koordinatörü Rifat Ertuğ Koç, Halk Bankasının her zaman için esnafın yanında olduğunu ve müşterilerinin üçte ikisini ise esnafların oluşturduğunu söyledi. Halk Bankasının kurulduğu günden bu yana hep esnafla beraber çalıştıklarını da belirten Koç, amaçlarının esnaf ve sanatkara destek olduğunu ifade etti.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren AESOB Başkanı Abdullah Sevimçok ise, Halk Bankası ve esnafın her zaman iç içe olduğunu ve Halk Bankasının adının her zaman için esnaf ve sanatkar ile anıldığını dile getirdi. Ayrıca Başkan Sevimçok Halk Bankası ile zaman zaman güzel projeler içerisine girdiklerini de belirterek bundan sonra da aynı doğrultuda çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Ziyarette, Halk Bankası Çallı Şube Müdürü Şenay Özkan'da yer aldı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Halk Bankası Bölge Koordinatörü'nden Aesob'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement