Halk Tencere ve Tavalarla Sokağa Çıktı - Son Dakika
Güncel

Halk Tencere ve Tavalarla Sokağa Çıktı

Halk Tencere ve Tavalarla Sokağa Çıktı

Yüksekova'da sokağa çıkma yasağı ilan edildi (3) Hakkari Valiliği tarafından 23.30'dan itibaren ilan edilen sokağa çıkma yasağının ardından ilçenin bir çok yerinden silah ve patlama sesleri duyuldu.

27.08.2015 01:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yüksekova'da sokağa çıkma yasağı ilan edildi (3)

Hakkari Valiliği tarafından 23.30'dan itibaren ilan edilen sokağa çıkma yasağının ardından ilçenin bir çok yerinden silah ve patlama sesleri duyuldu. Ardından da binlerce kişi evlerinden dışarı çıkarak sokaklarda yürümeye başladı. Ellerindeki tava, tencere kapaklarını bir birine vurarak protestoda bulunan kalabalığın, sokak ve caddelerde yürümeleri üzerine çevrede geniş güvenlik önlemi polis ekipleri yer yer müdahalede bulundu. Protestocular zırhlı araçlara taş atıp, kurdukları barikatlarda ateş yakarken, polisler de göz yaşartıcı bomba ve basınçlı su kullanarak toplanan göstericileri dağıtmaya çalıştı. Bu arada birçok noktadan da silah ve patlama sesleri duyulmaya devam etti.

Haber-Kamera: YÜKSEKOVA(Hakkari), (DHA)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Halk Tencere ve Tavalarla Sokağa Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • farbio castell: delikanli haber yapin gosterici degil onlar birer TERÖRİST 10 3 Yanıtla
  • ANTEPLIYIM.SAHIN.AĞAM.: Geziciler. Burdayim.pkklilara. destek.verin.mahmut. kanalda.tava.calmist 1 0 Yanıtla
  • HAKİKAT: Bunlar gösterici falan değil, bunlar birer teröristtir. HAİN bunlar. Bunların bilinç altında var ihanet... Terör bu ülkede yok olana kadar mücadeleye devam. Kimseninin şüphesi olmasın Devlete baş kaldıranın başı kesilir. Bu da böyle biline... 0 0 Yanıtla

Advertisement