Halkalı'da Akaryakıt Hırsızlığı ve Kaçakçılığı - Son Dakika
Güncel

Halkalı'da Akaryakıt Hırsızlığı ve Kaçakçılığı

Halkalı\'da Akaryakıt Hırsızlığı ve Kaçakçılığı

Halkalı ve Kanarya'da yapılan operasyonlarda, akaryakıt hırsızlığı ve kaçakçılığı yaptığı belirlenen 2 kişi ile sigara kaçakçılığı yapan 5 kişi yakalandı.

29.09.2014 16:26  Güncelleme: 17:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Küçükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından Halkalı ve Kanarya'da yapılan operasyonlarda, akaryakıt hırsızlığı ve kaçakçılığı yaptığı belirlenen 2 kişi ile sigara kaçakçılığı yapan 5 kişi yakalandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nce yapılan açıklamaya göre, 7 Eylül günü Halkalı Merkez Mahallesi'nde bir kamyondan özel düzenek ile akaryakıt hırsızlığı yapıldığının tespit edilmesi üzerine, 22 yaşındaki K.K. takibe alınarak aracıyla birlikte yakalandı. Yapılan araştırmalarda, şüphelinin yakalandığı aracın plakalarının siyah renkli bant ile başka plakaya dönüştürüldüğü belirlendi; ayrıca aracın arka koltuk kısmında 400 litre kapasiteli plastik bir depo ve bu depoya hortumla bağlı bir şekilde özel düzenek bulunduğu görüldü. Zanlı, sevk edildiği mahkemece tutumlanaram cezaevine konuldu.

Yine Halkalı Merkez Mahallesi'nde, bir işyerinde kacak akaryakıt satıldığı belirlenerem 19 Eylül günü işyerine baskın yapıldı. Operasyonda, konteynerde 2 adet bin litrelik variller içerisinde yaklaşık 1.500 litre kaçak amaryakıt ele geçirildi. İşyeri işletmecisi İ.Ç. (66) gözaltına alındı.

Bu arada, Kanarya Mahallesi'nde de, bir iş merkezi içerisindeki dükkan ve depolara yönelik yapılan operasyonda kaçak sigara ele geçirildi. 5 kişi gözaltına alanıram haklarında adli işlem yapıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Halkalı'da Akaryakıt Hırsızlığı ve Kaçakçılığı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement