Halkbank'ta Hedef Tours'u Geçmek - Son Dakika
Spor

Halkbank'ta Hedef Tours'u Geçmek

Halkbank\'ta Hedef Tours\'u Geçmek

Türkiye'yi voleybolda Şampiyonlar Liginde temsil eden Halkbank, grubundaki üçüncü maçını yarın Fransa'nın Tours VB takımı ile deplasmanda oynayacak.

02.12.2014 11:28  Güncelleme: 11:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'yi voleybolda Şampiyonlar Ligi'nde temsil eden Halkbank, grubundaki üçüncü maçını yarın Fransa'nın Tours VB takımı ile deplasmanda oynayacak. Salle Robert Grenon Tours Spor Salonundaki maç, TSİ 21: 30'da başlayacak. Mücadeleyi Norveç Voleybol Federasyonu'ndan Aage Christiansen ile Bosna Hersek'ten Sinisa Ovuka hakem ikilisi yönetecek.

Halkbank'ın yer aldığı G Grubunda sıralama açısından büyük önem taşıyan maç öncesinde ikinci sırada bulunan ekipte, moraller yerinde ve amaç Ankara'ya üç puanla dönmek.

AVANTAJ KAZANIRIZ

Halkbank Spor Kulübü Genel Sekreteri Muhammet Zaim, deplasmanda oynayacakları Tours VB maçının zorlu geçmeye aday olduğunu söyledi. Rakiplerinin dirençli bir takım olduğunu bildiklerini, bunu oynadıkları iki maçta aldıkları sonuçlarla gösterdiklerini ifade eden Zaim, şunları söyledi:

"Biz güçlüyüz, rakip dirençli. Çarşamba gecesinin en zevkli maçı olacağını düşünüyorum. Elbette tek düşüncemiz var, o da puan vermeden kazanmak. Fransa'dan alınacak üç puan bize büyük avantaj ve moral getirecektir. Çocuklarımız ve teknik heyetimiz bunun bilincinde olarak çalıştılar, emeklerinin karşılığını almalarını diliyorum"

Hiç bir maçın oynamadan kazanılamayacağını işaret eden Muhammet Zaim, "Halkank'ın her zaman tek şiarı vardır, kazanmak. Eksiklerimiz, sakatlarımız olmasına, üç kulvarda mücadele etmenin zorluklarına rağmen başarılı olacağımıza inanıyorum" diyerek sözlerini tamamladı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Halkbank'ta Hedef Tours'u Geçmek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement