Halkevleri Üyelerinden 'Otobüs Kazası' Eylemi - Son Dakika
Güncel

Halkevleri Üyelerinden 'Otobüs Kazası' Eylemi

Ankara'da dün 12 kişinin öldüğü otobüs kazasından Büyükşehir Belediyesi'nin sorumlu olduğunu ileri süren Halkevleri üyeleri, Büyükşehir Belediyesi binası önünde protesto gösterisi yaptı.

02.10.2015 14:29

Ankara'da dün 12 kişinin öldüğü otobüs kazasından Büyükşehir Belediyesi'nin sorumlu olduğunu ileri süren Halkevleri üyeleri, Büyükşehir Belediyesi binası önünde protesto gösterisi yaptı.

Cebeci Dikimevi'nde 12 kişinin öldüğü, 12 kişinin de yaralandığı otobüs kazası ile Büyükşehir Belediyesi'nin sorumlu olduğunu öne süren Halkevleri üyesi bir grup, Ankara Büyükşehir Belediyesi binası önünde bir araya geldi. Polis ekipleri belediye önünde toplanan grubun her zaman basın açıklaması yapılan yerde eyleme müsaade etmemesi üzerine, grup üyeleri ile polis yetkilileri arasında tartışmalar yaşandı.

Çevik kuvvet ekipleri tarafından belediye girişine uzak bir noktada önleri kesilen eylemciler basın açıklamasını burada yaptı. Otobüs kazasının belediyenin sorumsuzluğu nedeniyle yaşandığını iddia eden Halkevleri üyeleri, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'i ve diğer yetkilileri istifaya çağırdı. Grup daha sonra belediye tarafından vatandaşlara dağıtılan makarna ve topları belediye bahçesine atarak uzaklaştı. - Ankara

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Halkevleri Üyelerinden 'Otobüs Kazası' Eylemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement