Hamza Umut'un Duyması İçin 85 Bin Lira Gerekiyor - Son Dakika
Güncel

Hamza Umut'un Duyması İçin 85 Bin Lira Gerekiyor

Hamza Umut\'un Duyması İçin 85 Bin Lira Gerekiyor

Bitlis'te 35 yaşındaki Haşem İpek, 2 yaşındaki oğlu Hamza Umut'un kulaklarının duyması için 85 bin liraya ihtiyaç olduğunu belirterek yardım istedi.

16.06.2015 16:07

Bitlis'te 35 yaşındaki Haşem İpek, 2 yaşındaki oğlu Hamza Umut'un kulaklarının duyması için 85 bin liraya ihtiyaç olduğunu belirterek yardım istedi.

Hersan Mahallesi'de kiralık bir evde yaşayan ve geçimini yaz aylarında odunculuk yaparak sağlayan Haşem İpek, duymadığını 9 aylıkken fark ettikleri oğlunu madde imkansızlık nedeniyle tedavi ettiremediğini söyledi. ilk çocuklarını 1 aylıkken kaybettiklerini, 6 aylık olarak dünyayla gelen Hamza Umut'un ise kulaklarının duymadığını belirten Haşmet İpek, yaşadıkları bu durumun kendilerine büyük üzüntü yaşattığını anlattı.

Küçük Hamza'nın 2,5 ay kuvözde kaldığını anlatan anne Yıldız İpek ise, " Burada gerekli testler yapılarak bir sorun yok denildi. Bizde ondan sonra hiç fark etmedik. 9 aylık olduğunda seslere karşı tepkisiz olduğunu gördük. Diyarbakır Dicle Üniversitesi Araştırma hastanesine götürdüğümüzde kulağının yüzde 100 duymadığını, duyması için bir çip takılması gerektiğini, bunun da maliyetinin yaklaşık 85 bin lira olduğunu söylediler. Ancak bizim bu durumda böyle bir parayı bulmamız çok zor. Hayırseverlerden ve yetkililerden yardım bekliyoruz" dedi. - Bitlis

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hamza Umut'un Duyması İçin 85 Bin Lira Gerekiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement