Hanefi Avcı: Yapının Devlet İçindeki Zararını Anladık - Son Dakika
Güncel

Hanefi Avcı: Yapının Devlet İçindeki Zararını Anladık

Hanefi Avcı: Yapının Devlet İçindeki Zararını Anladık

Devrimci Karargah Örgütü'ne yardım etmek iddiasıyla 4 yıl cezaevinde tutulan ve geçen yıl tahliye edilen eski Emniyet Müdürü Hanefi Avcı, yazdığı 'Cemaat'in İflası Hoca'nın Ayağının Kaydığı Yer' adlı ikinci kitabının imza günü için Gaziantep'e geldi.

15.05.2015 16:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Devrimci Karargah Örgütü'ne yardım etmek iddiasıyla 4 yıl cezaevinde tutulan ve geçen yıl tahliye edilen eski Emniyet Müdürü Hanefi Avcı, yazdığı 'Cemaat'in İflası Hoca'nın Ayağının Kaydığı Yer' adlı ikinci kitabının imza günü için Gaziantep'e geldi. Okurlarına kitap imzalayan Avcı, "Yapının devlet içindeki zararını anladık ama, daha uzunca bir yolumuz var diye düşünüyorum" dedi.

Gelinen noktada her şeyin görüldüğünü, 2010'da ise kendilerinin bunu söyledikleri için suçlandığını ifade eden Hanefi Avcı şöyle konuştu:

"Bugün bu toplumda aklı başında, sağduyulu herkes, hükümetin kendisi dahil bunu gördü. Bunun görülmüş olması zaten birinci basamağın en önemli merhalesiydi. Bundan sonraki süreç yargının ve ilgili kurumların araştırması ile devam edecek. Bu çok kolay olmayacak. Belli bir süreyi kapsayacak ama, asla umutsuzluğa düşmeyeceğimiz bir noktadayız. Daha çok alacağımız mesafe var ama önemli bir yolu da kat ettik. Olayı anladık, bu yapının devlet içindeki zararını anladık. Bundan sonrası işin daha kolay tarafıdır ama, daha uzunca bir yolumuz var diye düşünüyorum." - Gaziantep

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hanefi Avcı: Yapının Devlet İçindeki Zararını Anladık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • m.dost: Sn avci cemaatin yaptiklarini Bu sekilde desifre ettiniz Allah sizden razi olsun. 0 0 Yanıtla

Advertisement