Hanefi Bostan'dan Çanakkale Destanı Çizgi Romanı Müjdesi - Son Dakika
Güncel

Hanefi Bostan'dan Çanakkale Destanı Çizgi Romanı Müjdesi

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen İstanbul İl Başkanı Yrd.Doç.Dr.M.Hanefi Bostan, "Çanakkale Destanı Çizgi Romanı, Türkiye Kamu-Sen üyeleri, çocuk ve torunlarının faydalanması için bir ay sürecek bir kampanya başlatılmıştır" dedi.

07.03.2013 22:22

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen İstanbul İl Başkanı Yrd. Doç. Dr. M. Hanefi Bostan, "Çanakkale Destanı Çizgi Romanı, Türkiye Kamu-Sen üyeleri, çocuk ve torunlarının faydalanması için bir ay sürecek bir kampanya başlatılmıştır" dedi.

Bostan, yaptığı açıklamada, "Ajans 2023 tarafından Çanakkale Zaferi anısına hazırlanan Çanakkale Destanı Çizgi Romanı, Türkiye Kamu-Sen üyeleri, çocuk ve torunlarının faydalanması için bir ay sürecek bir kampanya başlatılmıştır. Bir aylık kampanya süresince Türkiye Kamu-Sen üyeleri, çocuk ve torunları Çanakkale Destanı Çizgi Romanı'nı 35 TL yerine 10 TL artı 5 TL Kargo ücreti olmak üzere toplam 15 TL'ye sahip olabileceklerdir. Bu büyük indirimden faydalanmak için Türkiye Kamu Sen üyesi veya yakını olmak yeterlidir" dedi.

Sendika üyesi herkesin faydalanabileceğini ifade eden Bostan, "Ajans 2023 tarafından hazırlanan 336 sayfa, tamamen renkli, Kuşe 350 gr kapaktan oluşan Çanakkale Destanı Çizgi Romanı, Türkiye Kamu-Sen'e bağlı sendikaların (Türk Eğitim-Sen, Türk Büro-Sen, Türk Sağlık-Sen, Türk Ulaşım-Sen, Türk Yerel Hizmet-Sen, Türk Haber-Sen, Türk Diyanet Vakfı-Sen, Türk İmar-Sen, Türk Enerji-Sen, Türk Tarım Orman-Sen, Türk Kültür Sanat-Sen, Türk Emekli-Sen)'in bütün üyeleri ve yakınlarının indirimli olarak elde etme imkanı bulunmaktadır" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Hanefi Bostan'dan Çanakkale Destanı Çizgi Romanı Müjdesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement