Hani'de İhtiyaç Sahiplerine Sıcak Yemek ve Giysi Yardımı - Son Dakika
Güncel

Hani'de İhtiyaç Sahiplerine Sıcak Yemek ve Giysi Yardımı

Hani\'de İhtiyaç Sahiplerine Sıcak Yemek ve Giysi Yardımı

Diyarbakır'ın Hani İlçesi Kaymakamlığı, soğuk kış günlerinde dar gelirli ailelere sıcak yemek verirken, 500 çocuğa da kışlık giysi yardımında bulundu.

10.01.2015 13:42

Diyarbakır'ın Hani İlçesi Kaymakamlığı, soğuk kış günlerinde dar gelirli ailelere sıcak yemek verirken, 500 çocuğa da kışlık giysi yardımında bulundu.

Hani İlçe Kaymakamlığı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla soğuk kış günlerinde önceden belirlenen dar gelirli, yardıma muhtaç, kimsesiz ailelere sıcak yemek yardımı yapıyor. Yemekler araçlarla evlere götürülerek ailelere teslim ediliyor.

Hani Kaymakamı Hidayet Sarı, ilçe merkezi ve köylerde ihtiyaç sahibi 500 öğrenciye çocuğuna giysi yardımında bulundu. Sergen Mahallesi'nde oturan Mehmet Erdoğan isimli çocuk, kendisini giydiren Kaymakam Hidayet Sarı'ya, "Biz çocuklar olarak sizlerden bir isteğimiz var. Bize sahip çıkın biz okumak istiyoruz. Mahallelerimizde oturan çocukların çoğu fakir durumumuz iyi değil ama okumak istiyoruz. İleride biz de kaymakam savcı hakim doktor olup burada görev yapmak istiyoruz" dedi.

Kaymakam Sarı, çocuklara her türlü desteği vereceklerini belirterek, "Geleceğimizin teminatı olan siz çocuklarımıza elbetteki yardımlarda bulunacağız. Eğitim yardımlarını en üst sevide ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Yeter ki siz okuyun" dedi. - Hanidiyarbakır

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hani'de İhtiyaç Sahiplerine Sıcak Yemek ve Giysi Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement