Yoğun Bakıma Alınan Harun Kolçak'ın Yapım Şirketinden Açıklama Geldi - Son Dakika
Magazin

Yoğun Bakıma Alınan Harun Kolçak'ın Yapım Şirketinden Açıklama Geldi

Ünlü şarkıcı Harun Kolçak evde baygın halde bulunduktan sonra kaldırıldığı hastanede yoğun bakıma alındı. Yapım şirketi ciddi bir operasyon geçirdiğini söyledi.

23.06.2016 11:48  Güncelleme: 12:23

Pop müzik şarkıcısı Harun Kolçak yoğun bakıma kaldırıldı. Menajeri kendisinden haber alamayınca evine gitti. Fakat evin kapısını kimse açmadı. Bu kez çilingir çağırarak kapıyı kırdırdı. İçeri girdiklerinde Harun Kolçak yerde baygın bir halde yatıyordu. Hemen ambulans çağrıldı ve Harun Kolçak, Şişli Etfal Hastanesi'ne kaldırıldı. Sanatçı buradan da Maslak'ta özel bir hastaneye sevk edildi.

AMELİYAT SONRASI ENFEKSİYON KAPTI

Ünlü sanatçının prostat kanseri nedeniyle ameliyat olduğu, ameliyat sonrası bağırsaklarından enfeksiyon kaptığı ve bu yüzden durumunun ağırlaştığı belirtildi.

YAPIM ŞİRKETİ AÇIKLAMA YAPTI

Salı günü Maslak Acıbadem Hastanesi'ne kaldırılan Kolçak'ın durumuyla ilgili son projelerinde beraber çalıştıkları yapım şirketi bir açıklama yaptı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"25. sanat yılı projesi için birlikte çalışmaya başladığımız değerli sanatçı abimiz Harun Kolçak, bir süredir mücadele ettiği rahatsızlıktan dolayı dün gece acil olarak hastaneye kaldırıldı ve yapılan müdahalelerin bir parçası olarak ciddi bir operasyon geçirdi. Yoğun bakımda tedavisi devam eden sanatçımızın sağlık durumu hakkındaki gelişmeleri sizlerle paylaşacağız. Kendisine acil şifalar diliyor,bir an önce iyileşmesini temenni ediyoruz. Gelişmelerle ilgili sosyal medya yazılarından daha sağlıklı bilgilendirme için lütfen bizimle temasa geçiniz."

"VÜCUT FONKSİYONLARI NORMALE DÖNÜYOR"

Harun Kolçak'ın menajeri hurriyet.com.tr'de yaptığı açıklamada, sanatçının sağlık durumu ile ilgili şunları söyledi:

"Harun Bey'in böbrekleri çalışmaya başladı, vücut fonksiyonları da normale dönüyor. İyileşme süreci devam ediyor. İnşallah bunu atlatacağız"

Yoğun Bakıma Alınan Harun Kolçak\'ın Yapım Şirketinden Açıklama Geldi

Son Dakika Magazin Yoğun Bakıma Alınan Harun Kolçak'ın Yapım Şirketinden Açıklama Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement