Hasan Şaş: Hakan'la Ömer, Türkiye'yi Kurtaracak İsimler Değil - Son Dakika
Spor

Hasan Şaş: Hakan'la Ömer, Türkiye'yi Kurtaracak İsimler Değil

Hasan Şaş, Fatih Terim tarafından Milli Takım'a alınmayan Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak için, "Bence milli takımı kurtaracak oyuncular değiller." dedi.

13.11.2014 08:15  Güncelleme: 09:11

Brezilya ve Kazakistan maçları için A Milli Takım'a alınmayan Bayer Leverkusen'li Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak için Hasan Şaş'tan flaş bir açıklama geldi.

"BELKİ BARIŞ YEMEĞİ İLE OLAY ÇÖZÜLEBİLİRDİ"

NTVSpor yorumcusu Hasan Şaş, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim tarafından Milli Takım'a alınmayan Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak için, "Süreç doğru yönetilemedi. B u olaylar daha önceden çözülebilirdi. Üç oyuncunun aileleri çağırabilirdi, belki bir barış yemeğiyle çözülebilirdi. Bu, oyuncular tarafından baktığımda görünen durum" ifadelerini kullandı.

"BENCE MİLLİ TAKIMI KURTARACAK OYUNCULAR DEĞİLLER"

2 oyuncunun da üst düzey isimler olmadığını belirten eski antrenör, "Alman Milli Takımı Ömer Toprak ile Hakan Çalhanoğlu'nu alır mı? Bence almaz. Sen Türk Milli Takımı'na Gökhan Töre için gelmiyorsun. Neden gelmedikleri de araştırılmalı, doktorlara sorulmalı. Milli takımın formasını unutmamaları gerekir. Bir de futbolculuğun neresindeler, onu da çözmeleri gerekir. Milli takımın üstünde mi görüyorlar kendilerini? Bence milli takımı kurtaracak oyuncular değiller" diye konuştu.

Hasan Şaş: Hakan\'la Ömer, Türkiye\'yi Kurtaracak İsimler Değil
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Hasan Şaş: Hakan'la Ömer, Türkiye'yi Kurtaracak İsimler Değil - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • hmz: lafa bak yha adamlar kendı takımlarında her hafta 90 dakıka oynuyo su an oynayanlar ilk 18 e giremıyolar gerizekalı hasan şaş 7 1 Yanıtla
  • Mehmet Turgut ÖZMÜŞ: Sen bu söylemlerinle , Fatih terime mesaj verip , Menfaat sağlamaya çalışıyorsun ?, Gerçekten Milli takımı hak eden oyuncular Milli takımda yoklar, 5 1 Yanıtla

Advertisement