Hasan Şaş: Ozan'ın Ne Olacağı Meçhul - Son Dakika
Spor

Hasan Şaş: Ozan'ın Ne Olacağı Meçhul

Hasan Şaş, Fenerbahçe'nin Rizespor'la berabere kaldığı maçı yorumlarken Ozan Tufan için Fenerbahçe'de ne olabileceği meçhul. Zamana ihtiyacı var." ifadesini kullandı.

24.08.2015 10:57  Güncelleme: 11:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe Rize'de tekledi! Sarı lacivertliler van Persie'nin şık golüyle öne geçtiği maçta, Volkan Demirel'in kurtardığı penaltı ile üstünlüğünü korudu, ancak Kjaer'in kendi kalesine attığı golle 1 puana razı oldu: 1-1.

Ntvspor'da yayınlanan 90+ programında Çaykur Rizespor-Fenerbahçe maçıyla ilgili değerlendirmeler yapan Hasan Şaş, Kanarya'nın yeni transferlerinden Ozan Tufan ile ilgili taraftarın keyfini kaçıracak sözler söyledi.

"OZAN'IN NE OLACAĞI MEÇHUL"

Şaş, "Ozan Tufan kendisini geliştirmesi gereken, yüzde 30-40'larda oynayan ve gelişemeyen bir oyuncu şimdi ise büyük bir kulüpte. Ozan Tufan'ın Fenerbahçe'de ne olabileceği meçhul. Zamana ihtiyacı var." ifadesini kullandı.

"MÜTHİŞ BİR GOLDÜ"

Hasan Şaş, Fenernahçe'nin bir diğer yıldızı Robin van Persie'den ise övgü dolu sözlerle bahsetti. Şaş, Hollandalı yıldızın attığı golü yorumlarken "Robin van Persie'nin golü çok ustaca. Topu alışı, o vücut hareketi, çevirip vuruşu... Müthiş bir Van Persie golüydü." dedi.

Hasan Şaş: Ozan\'ın Ne Olacağı Meçhul

Son Dakika Spor Hasan Şaş: Ozan'ın Ne Olacağı Meçhul - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • devrim kara: ne olacak kaybolur gider. feneri bir şey sanıyorlar. işte alper yedekten kurtulmaz artık 9 16 Yanıtla
  • fb: hoşttt hasan köpeği 3 2 Yanıtla
  • ALİ: Ne olacak balonu çok fazla şişirirsen çok çabuk patlar aynı TARIK ÇAMDAL gibi OZAN DA yakında anlar BURSANIN değerini yedek klubesinin gediklilerinden olur fakat istanbulda bol bol ŞEFTALİ yer para bitene kadar 5 0 Yanıtla
  • hakan : Ne olacak yedek kulübesinde oturacak yada kale arkasındaki top tolayıcılara yardım eder 2 0 Yanıtla
  • mask: ali rumuzlu yorumcu ozan tufan ile tarık arasında dağlar kadar fark var tarık bir kere futbolcu değil o f.terimin türk futboluna kakaladığı sayısız kişilerden biri ozan ise kaliteli ve gelecek vadediyor ammmaaaaaa fb rumuzlu yorumcu sen sanıyosun ozan o takımda oynayacak biraz zor kaybolup gidecektir o lafıda sana iade ederim çünkü hasan şaş haksız değil bu konuda fb olsun gs bjk böyle kaç futbolcu yediler ozanında sonu öyle olacaktır 0 0 Yanıtla

Advertisement