Hasankeyf'e Malabadi Köprüsünün Benzeri Yapılacak - Son Dakika
Yerel

Hasankeyf'e Malabadi Köprüsünün Benzeri Yapılacak

Hasankeyf\'e Malabadi Köprüsünün Benzeri Yapılacak

Hasankeyf İlçesindeki yeni yerleşim birimine kurulan Malabadi benzeri köprüde, yürüyen merdiven, engelli ve yaşlılar için özel merdivenler ve bir çok özellik bulunuyor.

10.03.2016 06:54

Hasankeyf'in yeni köprüsü muazzam oldu.

Batmanın Hasankeyf İlçesindeki yeni yerleşim birimine kurulan Malabadi benzeri köprüde, yürüyen merdiven, engelli ve yaşlılar için özel merdivenler ve bir çok özellik bulunuyor.

Yeni Hasankeyfte inşa edilen Malabadi köprüsü benzeri köprüye yürüyen merdivenle ulaşılacak.

Yeni Hasankeyfte başlayan inşaat çalışmaları hızla devam ederken ilçeye ulaşımı sağlayacak olan Malabadi benzeri köprünün de inşaatına başlandı.

500 ila 750 metre arası uzunluğu bulunan yeni köprüyle ilgili açıklamalarda bulunan yetkililer normal merdivenler dışında engelliler ve yaşlılar için de yürüyen merdiven yapılacağını ve sistemin montajına başlandığını belirttiler.

Geçen yıl ihaleye çıkarılan ve müteahhit tarafından yapımına devam edilen köprünün yıl sonundan önce bitirileceği açıklandı.

Hasankeyfliler, yeni Hasankeyfin yapılan çalışmalarla ortaya çıkmaya başladığını söyleyerek "daha önceleri burayı istemiyorduk ama, projelerin uygulanmaya başlanmasıyla ilçemiz mükemmel bir görüntüye kavuşacaktır ve her yer kıymetlenecektir" dediler. (Haber: Nizamettin İzgi-Fotoğraf: Çoban Ahmet)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Hasankeyf'e Malabadi Köprüsünün Benzeri Yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement