Hasankeyf'te "Kadına Şiddette Erkeğin Bilinçlendirilmesi" Etkinliği Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Hasankeyf'te "Kadına Şiddette Erkeğin Bilinçlendirilmesi" Etkinliği Düzenlendi

Hasankeyf\'te "Kadına Şiddette Erkeğin Bilinçlendirilmesi" Etkinliği Düzenlendi

Batman Gönüllüleri Derneği, Hasankeyf ilçesinde ’Kadına şiddette erkeklerin bilinçlendirilmesi ve kadının sosyal hayata kazandırılması’ projesi kapsamında kadına şiddet ile ilgili bilinçlendirme etkinliği düzenledi.

18.02.2015 13:23

Batman Gönüllüleri Derneği, Hasankeyf ilçesinde 'Kadına şiddette erkeklerin bilinçlendirilmesi ve kadının sosyal hayata kazandırılması' projesi kapsamında kadına şiddet ile ilgili bilinçlendirme etkinliği düzenledi.

Hasankeyf Kaymakamlığı konferans salonunda düzenlenen etkinliğe kadın ve erkelere bilinçlendirme etkinliği düzenledi. Batman Gönüllüleri Derneği Başkanı Şükran Doğu, yaptığı açılış konuşmasında, kadın haklarının korunması, geliştirilmesi, öncelikle kadının yaşam hakkının güvence altına alınması, kadına yönelik her türlü şiddettin ve ayrımcılığın ortadan kaldırılması için Batman ili ve ilçelerinde gerekli bilinçlendirmeyi sağlamak, kadınlara yönelik her türlü şiddet ve ayrımcılığı ortadan kaldırmanın asıl hedefleri olduğunu söyledi. Bu tür sosyal konuları Batman Gönüllüleri Derneği olarak gerekli bilinçlendirmeyi sağlayacaklarını belirten Şükran Doğu, Hasankeyf Kaymakamlığı'na, Hasankeyf Belediye Başkanlığı'na ve eğitime katılan tüm Hasankeyfli erkek ve kadınlarına teşekkür etti.

Son günlerde kadına şiddet ve kadın cinayetleri ile ilgili Batman Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nde görevli sosyal çalışmacı S. Aydın Bavli ve psikolog Ayten Eraslan, kadın hakları ve kadına şiddet ile ilgili katılımcılara bilgi verdi. - BATMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hasankeyf'te 'Kadına Şiddette Erkeğin Bilinçlendirilmesi' Etkinliği Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement