Hasköy Eğitimde Çıtayı Yükseltti - Son Dakika
Yerel

Hasköy Eğitimde Çıtayı Yükseltti

Hasköy Eğitimde Çıtayı Yükseltti

MUŞ (İHA) – Muş’un Hasköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, son yapılan TEOG sınavıyla birlikte puan ortalamasını bir kez daha yükseltti.

02.05.2016 15:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MUŞ (İHA) – Muş'un Hasköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, son yapılan TEOG sınavıyla birlikte puan ortalamasını bir kez daha yükseltti.

Hasköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 2014-2015 eğitim öğretim yılında 46 olan puan ortalamasını 2015-2016 eğitim öğretim yılında son yapılan TEOG sınavının resmi olmayan sonucuna göre 53 puan ortalamasına yükseltme başarısı gösterdi. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Hasköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Necdet Bozyel, TEOG'daki başarıda herkesin payı olduğunu söyledi. Öğretmenlerin, öğrenciler üzerinde büyük bir özveri ile çalıştığını belirten Bozyel, "Böyle bir başarı yakalamamız ilçemiz adına gurur verici. Eğitim seviyemizi her yıl yeniden yükseltiyoruz, bu da bizi daha fazla hırslandırıyor. Öğrencilerimiz bizleri mahcup etmediler, başaracaklarına inandılar ve öyle de oldu. Sene başından bu yana hummalı bir çalışma yürüttük. Müdürlerimiz, öğretmenlerimiz, hizmetlilerimize kadar bu başarıya ortak oldu. Öğrencilerimizle yakından ilgilendik, bu da bize artı olarak geri döndü. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız büyük başarı elde ettiler" dedi.

"42 OLAN ORTALAMAMIZI 53'E YÜKSELTTİK"

2013 yılında göreve geldiğinde ortalamanın 42 olduğunu ve bugün itibariyle ortalamayı 53 puana yükselttiklerini ifade eden Bozyel, "2015-2016 eğitim öğretim yılında resmi olmayan TEOG sınavı sonucunda Hasköy ilçemiz müthiş bir başarı elde etmiştir. Önceki yıllara göre her geçen yıl eğitimdeki başarımız artmıştır. Bir kıyaslama gerekiyorsa özetle, 2013-2014'te ilçe ortalamamız 42, 2014-2015'te 46 ve son olarak 2015-2016'da ise 53 puan olmuştur. Eğitimde hayal ettiğimiz bir yerdeyiz ama yetmez. Peki bu başarı nasıl sağlandı? Tüm okul idareci, öğretmen ve öğrencilerimizle müthiş bir eğitim seferberliği oluşturduk. Tüm okullarımızın başta fiziki şartlarını imkanlar dahilinde iyileştirdik. Sonrasında yine tüm okullarımızın kitap, kırtasiye ve sınava hazırlık materyallerini karşıladık. İdareci, öğretmen ve öğrenciye değer verdik. Tabi bu süreçte başta İlçe Kaymakamı Sayın Hüseyin Göktürk'ün çok büyük destekleri oldu. Kendisine şükranlarımı arz ediyorum. Velilerin, muhtarların, imamların ve STK'ların eğitime olan destekleri unutulmamalıdır. Aynı başarıyı liselerimizde de sağladık. İnşallah, Hasköy çok daha iyi yerlere gelecektir. Bu süreçte eğitime katkısı olan herkese sevgi ve saygılarımı sunarım" şeklinde konuştu. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hasköy Eğitimde Çıtayı Yükseltti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement