Hastaların İmdadına Umke Yetişti - Son Dakika
Güncel

Hastaların İmdadına Umke Yetişti

Görüntü Dökümü: UMKE ekiplerinin paletli araçlarla yolculuğu, Yoldaki tipi, Hastaların alınması ve ambulansta müdahale edilmesi, Hastaların Karlıova ilçe devlet hastanesine getirilmesinden görüntüler, Bingöl'de hastaların imdadına UMKE yetişti Karlıova ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle köylerinde mahsur kalan biri hamile kadın iki kişi, UMKE yardımıyla hastaneye yetiştirildi Bingöl'ün Karlıova ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle köylerinde mahsur kalan bir hamile kadın 2 kişi, Ulusal Medikal Kurtarma Ekiplerinin (UMKE) yardımıyla hastaneye ulaştırıldı.

20.01.2016 10:58

Görüntü Dökümü:

UMKE ekiplerinin paletli araçlarla yolculuğu,

Yoldaki tipi,

Hastaların alınması ve ambulansta müdahale edilmesi,

Hastaların Karlıova ilçe devlet hastanesine getirilmesinden görüntüler, Bingöl'de hastaların imdadına UMKE yetişti

Karlıova ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle köylerinde mahsur kalan biri hamile kadın iki kişi, UMKE yardımıyla hastaneye yetiştirildi

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle köylerinde mahsur kalan bir hamile kadın 2 kişi, Ulusal Medikal Kurtarma Ekiplerinin (UMKE) yardımıyla hastaneye ulaştırıldı.

Karlıova ilçesine bağlı Viranşehir ile Suçatı köyünde iki hasta ihbarı alan UMKE Bingöl ekipleri, yola çıktı. Yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle yolda zor anlar yaşayan ekipler, ilk olarak kar kalınlığının 1.5 metreyi aştığı Viranşehir köyüne geldi. Burada alerjik reaksiyon rahatsızlığı bulunan 27 yaşındaki Enes Dilsiz'i evinden alan UMKE ekibi, yapılan ilk müdahalenin ardından köyden ayrıldı.

İkinci bir ekip de uzun uğraşlar sonucu Suçatı köyünde yaşayan 9 aylık hamile Hazal Şimay'a ulaştı. Şimay ile Dilsiz, UMKE ekiplerince Karlıova Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Dilsiz'in sağlık durumunun iyi olduğu ve tedavisine Karlıova Devlet Hastanesinde devam edilmesine karar verilirken, Şimay Bingöl Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesine sevk edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hastaların İmdadına Umke Yetişti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement