Hastane Açıkladı: Şoförün Yüzünde Mermi İzi Var - Son Dakika
Spor

Hastane Açıkladı: Şoförün Yüzünde Mermi İzi Var

Hastane Açıkladı: Şoförün Yüzünde Mermi İzi Var

Fenerbahçe takım otobüsüne yapılan silahlı saldırıda yaralanan otobüs şoförü Ufuk Kıran'ın sağlık durumuyla ilgili, tedavi gördüğü hastaneden açıklama yapıldı.

05.04.2015 08:38  Güncelleme: 10:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig'in 26. hafta maçında Çaykur Rizespor ile deplasmanda karşılaşan ve sahadan 5-1 galip ayrılan Fenerbahçe'nin otobüsüne Trabzon'a dönüşte silahlı ve taşlı saldırıda bulunuldu.

SÜRMENE - ARAKLI ARASINDA SİLAHLI VE TAŞLI SALDIRI

Rize Şehir Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından İstanbul'a dönmek için Rize'den ayrılan Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüse kimliği ve kaç kişi oldukları bilinmeyen kişi ya da kişilerce Sürmene- Araklı arasında silahlı ve taşlı saldırıda bulunuldu.

ŞOFÖR HASTANEYE KALDIRILDI

Silahlı ve taşlı saldırıda Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüsün ön camının tamamen kırıldı, şöför Ufuk Kıran' yaralı olarak polis otosuyla hastaneye kaldırıldı.

Sarı lacivertli oyuncular, polis otolarıyla Trabzon Havaalanı'na götürüldükten sonra özel uçakla İstanbul'a geldi. Fenerbahçe kafilesini İstanbul'da çoşkulu bir kalabalık karşıladı.

HASTANEDEN AÇIKLAMA

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Tevfik Özlü, Fenerbahçe'yi taşıyan otobüsün şoförü Ufuk Kıran'ın baş kısmında mermi izine rastlandığını belirterek şöyle konuştu:

"Üzücü bir olayın sevindirici yönü, şoförümüzün sağlık durumunun şu anda stabil, hayati fonksiyonlarının tamamen normal olması. Bir miktar kanaması vardı ağız içinde, o kanama durmuş durumda. Şu anda hastamızın bilinci hakkında kesin bir şey diyemiyorum. Genel olarak vücudunun başka yerinde bir travma yok. Sadece yüz kemiği üzerinde sol tarafta bir kurşun giriş yeri var ve onun da hemen altında da iç kemikte bir metal parçası görünüyor tomografide. Dolaysıyla muhtemelen bir silah yaralanması olarak değerlendirildi. Tabi ağız içinde de bir metal parçası da aldık, incelemek üzere emniyet güçlerimize teslim edildi. Bununla ilgili daha sonra emniyet güçleri bir açıklama yapacaktır. Biz hastamızı şu anda yoğun bakım ünitesine alacağız, takibini yapacağız. Genel durumu iyidir."

VALİ: ARAMA ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz ise, "Olay yerinde olayın faillerine ilişkin arama tarama çalışmalarımız devam ediyor. Bu üzücü olayda tesellimiz şoförümüzün sağlık durumunun iyiye gitmesi. Cerrahi müdahaleye gerek görülmeden yoğun bakım ünitesine alınacak. Şu anda hayati riski atlatmış durumda. Tekrar şoförümüze geçmiş olsun diyorum" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Hastane Açıkladı: Şoförün Yüzünde Mermi İzi Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • metin..: 20 numarayı tutturacaktınız gariban şöförün ne suçu vardı 2 2 Yanıtla
  • galatasaraylı: ahlaksızlar. . bir galarasaraylı olarak fenerebahçe camiasına çok geçmiş olsun diyorum. . bu olayı yapanlar en kısa zamanda bulunurlar ve cazalandırlırlar. . ama artık aziz yıldırım, emre ve volkanda artık bu gerginlikleri bıraksınlar, hem futboldan hemde fenerbahçeye karşı insanları düşman olmaktane vazgeçsinler. özelliklede emre. . 2 0 Yanıtla

Advertisement