Hastanede Yatan Turistlere Doğum Günü Sürprizi - Son Dakika
Yerel

Hastanede Yatan Turistlere Doğum Günü Sürprizi

Antalya'nın Alanya ilçesinde geçirdikleri kaza nedeniyle tedavi altına alınan ve doğum günleri aynı olan iki turist için tesadüf eseri bir araya geldikleri hastane odasında sürpriz parti düzenlendi.

27.07.2015 12:57

Antalya'nın Alanya ilçesinde geçirdikleri kaza nedeniyle tedavi altına alınan ve doğum günleri aynı olan iki turist için tesadüf eseri bir araya geldikleri hastane odasında sürpriz parti düzenlendi.

Hem tatil yapmak hem de doğum gününü kutlamak için Alanya'yı tercih eden Rus turist Olga Kustova (50), bir aracın çarpması sonucu hafif yaralandı. Ayak kemiğinde kırık oluşan Kustova, Alanya Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Kaldığı otelin havuz kısmında ayağı kayarak düşen Kazak turist Aliya Sagyndkova (27) da sağ ayağındaki kırık nedeniyle aynı hastaneye kaldırıldı.

İki turistin aynı gün doğduğunu öğrenen hastane yönetimi, tesadüf eseri yine aynı odayı paylaşan Kustova ile Sagyndkova'ya doğum günü sürprizi hazırladı. İki turist, sürpriz karşısında büyük mutluluk yaşadı.

Olga Kustova, sürpriz karşısında duyduğu mutluluğu dile getirerek tatil için geldiği Türkiye'de doğum gününü Alanya'da kutlamayı planladığını ve eşiyle program yaptığını söyledi.

Hayallerindeki doğum günü programını gerçekleştiremediğini ancak güzel bir sürprizle karşılaştığını ifade eden Kustova, "Benim için gerçekten değişiklik oldu. Yabancı ülkede bu şekilde bulunmak zor bir durum ama bugün çok mutluyum. Burada çok yardımsever insanlar var. Bu yüzden herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

Kustova, tatil için her zaman Alanya'yı tercih edeceğini söyledi.

Sagyndkova ise doğum günü sürprizi hazırlayan hastane yönetimine teşekkür etti.

-"Tedavileri devam ediyor"

Alanya Devlet Hastanesi Başhekimi Tevfik Yazan da aynı gün doğan ve hastane odasında buluşan turistleri küçük bir etkinlikle mutlu etmek istediklerini söyledi.

Hastaların tedavisinin sürdüğünü bildiren Yazan, iki turistin aynı ilaçlara alerjisi olduğunu dile getirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hastanede Yatan Turistlere Doğum Günü Sürprizi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement