Hat Minibüs Şoförleri Eğitiliyor - Son Dakika
Yerel

Hat Minibüs Şoförleri Eğitiliyor

Hat Minibüs Şoförleri Eğitiliyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Denizli Emniyet Müdürlüğü ve Denizli Şoförler Odası’nın işbirliğiyle Denizli’de bulunan hat minibüs şoförlerine yönelik eğitim programı düzenlendi.

30.09.2014 13:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Denizli Emniyet Müdürlüğü ve Denizli Şoförler Odası'nın işbirliğiyle Denizli'de bulunan hat minibüs şoförlerine yönelik eğitim programı düzenlendi.

Denizli Şoförler Odası seminer salonunda gerçekleştirilen eğitim programına, Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) Şube Müdürlüğü'nden Ramazan Yamaç, İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Ekipler Amiri Mithat Tüzüner, Şoförler Odası ikinci Başkanı Osman Şimşek ve çok sayıda hat minibüs şoförü katıldı.

Eğitim programının açış konuşmasını yapan Şoförler Odası 2. Başkanı Osman Şimşek, "İlimizde bulunan 23 hat minibüsü durak başkanlarıyla imzaladığımız protokol gereği, bu hatlarda çalışan 784 şoför arkadaşımıza yönelik Büyükşehir Beledimiz, Emniyet Müdürlüğü ve Oda'mızın işbirliğinde eğitim programı düzenledik. Programımız 11 Ekim tarihine kadar devam edecek ve eğitim sonunda katılımcılara sertifika verilecek. Eğitim programına katılmayan ve sertifikası olmayan şoförlerin hat minibüslerinde çalışmalarına izin verilmeyecek. Bu konuda da yine Büyükşehir Belediyemiz, Emniyet Müdürlüğü ve odamız tarafından sık sık denetimler yapacağız" dedi.

Açılış konuşmasının ardından İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Ekipler Amiri Mithat Tüzüner, genel trafik bilgileri, Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı UKOME Şube Müdürlüğü'nden Ramazan Yamaç hat minibüsü işletmeciliği ve Şoförler Odası Genel Sekreteri Sadık Dağdeviren de şoförlere halkla ilişkiler konusunda bilgi verdiler. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hat Minibüs Şoförleri Eğitiliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement