Hatay'da Boş Öğrenci Servisleri Çarpıştı - Son Dakika
Güncel

Hatay'da Boş Öğrenci Servisleri Çarpıştı

Hatay\'da Boş Öğrenci Servisleri Çarpıştı

Hatay'da öğrenci almaya giden 2 servis minibüsü Antakya Öğretmenevi Kavşağında çarpıştı.

29.09.2014 12:40  Güncelleme: 12:50

Hatay'da öğrenci almaya giden 2 servis minibüsü Antakya Öğretmenevi Kavşağı'nda çarpıştı. Şans eseri öğrenci bulunmayan minibüslerden biri, çarpışmanın etkisiyle kaymakamlık binasının merdivenlerini aşıp giriş kapısına kadar çıktı.

Kaza, sabah saatlerinde Hatay'ın merkez Antakya İlçesi'nde meydana geldi. Sürücüleri açıklanmayan 31 S 0801 ve 31 S 0763 plakalı minibüsler, iddiaya göre öğrenci almaya giderken Antakya Öğretmenevi Kavşağı'nda çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle kontrolden çıkan servis araçlarından biri Antakya Kaymakamlığı Binasının merdivenlerini aşıp otomatik giriş kapısına kapıya kadar çıktı. Kaza sonrası sürücülerden biri önlem amaçlı olarak Antakya Devlet Hastanesi'ne götürülürken, kaymakamlık binasında ve minibüslerde maddi hasar meydana geldi.

Her iki servis minibüsünde de şans eseri öğrencinin bulunmaması ve kaza sırasında kaymakamlık giriş kapısında hiç kimsenin olmaması muhtemel bir faciayı önledi. Polisin olay yerinde yapmış olduğu incelemenin ardından minibüsler bina önünden çekildi. - Hatay

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hatay'da Boş Öğrenci Servisleri Çarpıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement