Hatay'da Ramazan Bayramı - Son Dakika
Yerel

Hatay'da Ramazan Bayramı

Hatay\'da Ramazan Bayramı

Hatay Valisi Lekesiz, Hatay Polisevi ve İl Jandarma Komutanlığı'na giderek güvenlik güçlerinin Ramazan Bayramı'nı kutladı.

28.07.2014 10:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, Ramazan Bayramı dolayısıyla ziyaretlerde bulundu.

Lekesiz, ilk olarak Hatay Polisevine giderek polislerin tek tek elini sıkarak bayramlaştı.

Daha sonra İl Jandarma Komutanlığı'na giden Lekesiz, burada da askerlerin bayramını kutladı.

Vali Lekesiz, güvenlik güçlerine hitaben yaptığı konuşmada, Ramazan ayı ve bayramının sevginin, barışın, kardeşliğin dayanışmanın, paylaşmanın ve yardımlaşmanın özel günleri olduğunu belirtti.

Bayramların millet olma bilincinin desteklendiği ve beslendiği günler olduğunu da ifade eden Lekesiz, şöyle devam etti:

"Bu günlerin amacına uygun olarak kutlanmasında hiç şüphesiz öncelikle olması gereken huzur ve güven ortamıdır. Sizler ramazan ayımızın ve bayramımızı ülke ve il genelinde vatandaşlarımızın bireysel, toplumsal hayatında huzur ve güven içerisinde kutlayabilmesi için rahatınızdan ve konforunuzdan fedakarlık ederek kendi sorumluluk alanınızda güvenliğin, asayişin temin ve tesisi sağlanması için çalışıyorsunuz. Bunlardan dolayı sizlere teşekkür ederim. Bayramınız kutlu olsun. Sevdiklerinizle beraber sağlık, huzur ve afiyet içerisinde nice bayramlara erişmenizi dilerim"

Vali Lekesiz'in ziyaretlerine Vali Yardımcıları Orhan Mardinli, Volkan Köksal, Antakya Kaymakamı Eflatun Can Tortop, Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Serdar Güven, İl Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ, İl Jandarna Komutanı Albay Hasan Koçyiğit, Garnizon Komutanı Albay Salih Taşgın ve İl Müftüsü Hamdi Kavillioğlu  eşlik etti - Hatay

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement