Hatay'da 'Ramazan' Hazırlıkları - Son Dakika
Yerel

Hatay'da 'Ramazan' Hazırlıkları

Hatay\'da \'Ramazan\' Hazırlıkları

Hatay'da Ramazan ayı kapsamında kentin 4 ayrı noktasına 'iftar çadırı' kurulacağı bildirildi.

16.07.2012 16:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hatay'da Ramazan ayı kapsamında kentin 4 ayrı noktasına 'iftar çadırı' kurulacağı bildirildi. Hatay Belediyesi tarafından kurulacak olan iftar çadırlarında aynı zamanda da konser ve çeşitli etkinliklerin de yapılacağı kaydedildi.

Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Ramazan ayı boyunca her akşam iftar yemeği ve teravih namazını müteakip DSİ Parkı'nda kurulacak şenlik alanında çeşitli konserler, tiyatro gösterileri ve etkinlikler düzenleneceğini söyledi. Savaş, tüm Hataylıları Ramazan ayı boyunca DSİ Parkı'na ailece beklediklerini ifade ederek, burada ünlü ilahi ve tasavvuf sanatçıları ile yerel sanatçıların konserler vereceğini, tiyatro şenlikleri ve çeşitli gösterilerin yapılacağını anlattı.

Bu yıl kentin 4 farklı noktasına iftar çadırları kurulacağını, Ramazan ayında dileyen herkesin bu çadırlarda orucunu açabileceğini kaydeden Savaş, söz konusu iftar çadırlarının da; Kardeşler Mahallesi Şehit Sinan Aygün Alanı'nda, Eski İtfaiye Grup Amirliği bitişiğinde bulunan Aşevi'nde, Bağrıyanık Mahallesi Yusuf Binkaya Çok Amaçlı Salonda Köy Hizmetleri Karşısı 75. Yıl Bulvarı'nda bulunan Park Alanı'nda kurulacağını da sözlerine ekledi. - HATAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hatay'da 'Ramazan' Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement