Hatay'da Suriyeli Hırsız Dehşeti! - Son Dakika
Güncel

Hatay'da Suriyeli Hırsız Dehşeti!

Hatay\'da Suriyeli Hırsız Dehşeti!

Hatay'da Suriyeli hırsız, evine girmek üzereyken arkasından yaklaştığı kadını darp edip ellerini ve ayaklarını bağlayarak telefon ve parasını alıp kaçtı.

08.11.2014 16:08  Güncelleme: 16:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

 Hatay'ın Arsuz ilçesinde, Suriyeli olduğu iddia edilen hırsız, evine girmek üzereyken arkasından yaklaştığı kadını önce darp etti. Ardından çıglığını duyurmak isteyen kadını saçından sürükleyip bayılttı ve el ile ayaklarını bağlayarak telefonlarıyla parasını alarak kayıplara karıştı.

SESİNİ DUYURMAK İSTEDİ AMA...

Arsuz'un Karaağaç Mahallesi Yunus Emre Caddesi 295. Sokak'ta meydana geldi. Komşu ziyaretinden evine geçmek istediği öğrenilen 26 yaşındaki Esra Alkan Köybaşı, anahtarla evinin kapısını açarken arkadan kendisine yanaşan bir kişi tarafından başının kapıyı vurulması ile etkisiz hale getirildi. Evinde kimsenin olmadığı öğrenilen Köybaşı, çığlık ile komşularını sesini duyurmak isteyince Suriyeli olduğu iddia edilen hırsız tarafından önce ağzı, sonra ise elleri ve ayakları bağlandı.

"SAÇIMDAN ÇEKTİ, BAYILDIM"

Uzun boylu, esmer ve kirli sakallı olan şahsın kendisine sadece para dediğini anlatan Köybaşı, "Evimin kapısını açarken arkamdan gelen kişi önce kafamı evimin kapısına vurdu. Yere düştüğüm esnada ise beni tekmeledi. Evimin girişinde bulunan tornavida ile kendisine vurmaya çalıştım ancak bu defa beni tokatlamaya başladı. Daha sonra pencere kenarına gidip sesimi duyurmak istedim. O esnada ise beni saçımdan çekiştirdi. Astım hastası olduğum için bayılmıştım. Kendime geldiğimde ağzım, ellerim ve ayaklarım bağlanmıştı. Kendi imkanlarımla evimden dışarı çıkıp komşularıma haber verdim. Çantamda bulunan 2 adet cep telefonu ile 60 TL param ve imitasyon olan altınlarım çalınmış" dedi.

GÖZYAŞLARIYLA ANLATTI

Yaşadığı dehşet dolu anları gözyaşları içerisinde titreyerek anlatan genç kadın, daha önce de komşularının evlerine hırsız girdiğini söyledi. Kendisini darp eden hırsızın Suriyeli olduğunu iddia eden genç kadın, verdiği eşkalin robot resminin çizilmesi için Arsuz Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Gaziantep'e gönderildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Hatay'da Suriyeli Hırsız Dehşeti! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • bugra: Almaya devam edin bakalım sonu ne olacak 42 0 Yanıtla
  • serkan: arkadaslar basınıza ne gelse akp den bılıyosunuz ayagınıza taş deyse akp koydu dıyosunuz turkıyede ılk defa hırsızlık olmus gıbı yorum yaptınız kendınızı surıyelılerın yerıne koyun bırı hırsız dıye hepsımı hırsız hırsızı savunmuyorum tabıkı ama hangınız dedınız bu adamlar savas maduru ne yıyorlar ne ıcıyorlar ulkenın heryerınde var surıye bılıyorumkı sızın bulundugunuz yerdede vardır bı dusunun ondan sonra boyle yorumlar yapın. 4 24 Yanıtla
  • tiriska: Vatandas olarak kimse yardimci olmasin, ev vermesin, calistirmasin, bu ulkede yeni bir azinlik istemiyoruz. herkes evine. memleket bunlardan medet uman hukumet sayesinde asure corbasina dondu. 2 yil sonra padisah efendimiz baslar: ' turku, kurdu, cerkezi, lazi, arabi, ermenisi, s u r i y e l i si. 23 1 Yanıtla
  • Misafir: Bunun arkası gelir daha 20 0 Yanıtla
  • SURİYELİ: İDDİA DİYORLAR. NE DERECE DOĞRU ACABA. 3 9 Yanıtla
  • Arda KILIÇ: Daha bu iyi günlerimiz 10 0 Yanıtla
  • Arda KILIÇ: Tecavüze uğramadığına şükretsin 5 0 Yanıtla
  • babayaro: vallahı bız 12 senedır vermeyın dıyorduk mıllet ınadına akp ye verıyordu, ulan şimdide ben ınadına akp ye verecegım, verenlerde bızım cektıgımız acıları ceksınkı akılları başlarına gelsın, şimdi diyorlarkı 2015 te vermıyecegız dıye , memleketın halı ortada bu zamana kadar verdın , bundan sonra vermesen ne yazar ulan akp lılere ınat oy verecegım 5 0 Yanıtla

Advertisement