Hava Sahasını İhlal Eden Rus Savaş Uçağının Düşürülmesi - Son Dakika
Ekonomi

Hava Sahasını İhlal Eden Rus Savaş Uçağının Düşürülmesi

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Türk hava sahasını ihlal eden Rus uçağının düşürülmesi konusunda, devleti yönetenlerin doğru bir verdiğini belirtti.

29.11.2015 15:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Türk hava sahasını ihlal eden Rus uçağının düşürülmesi konusunda, devleti yönetenlerin doğru bir verdiğini belirtti.

Destici, Büyük Anadolu Otel'de, partisinin Genel İstişare Toplantısı'nın ardından düzenlediği basın toplantısında, Türkiye'nin sınırlarını ihlal etmenin, egemenlik haklarına saldırı olduğunu vurguladı.

Türkiye'nin toprak bütünlüğüne saldıranlara, hava sahasını ihlal edenlere, egemenlik haklarını hiçe sayanlara gereken karşılığın her zaman verileceğini ifade eden Destici, "Rusya Hava Kuvvetlerine ait bir savaş uçağının sınırımızı ihlal ettiği için düşürülmesi, Türk Silahlı Kuvvetlerinin doğru bir kararla gerçekleştirdiği hadisedir. Devletimizi yönetenler doğru bir karar vermiştir" dedi.

Destici, "Türkiye'yi yönetenlerin bu haklı ve doğru davranışın arkasında durmasını istedi.

- BBP, kongre düzenleyecek

Öte yandan, istişare toplantısında yeni bir kongre yapma kararı aldıklarını bildiren Destici, "Kongremizin adı, 'Hedef 2019 Program, Kadro ve Vizyon Kurultayı.' En kısa zamanda teşkilatlarımız ve genel merkezimiz hazırlıklarını tamamlayacak" diye konuştu.

Destici, kongrede yeni bir program ile yeni ve zenginleştirilmiş bir kadro oluşturulacağını, parti içinden veya dışından, milli birlik ve beraberlik kaygısı güden, teröre ve şiddete karşı duruşu olan herkesin Büyük Birlik Partisi kadrosuna girebileceğini kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Hava Sahasını İhlal Eden Rus Savaş Uçağının Düşürülmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement