Havaş ile Pegasus'tan Yer Hizmetleri Anlaşması - Son Dakika
Güncel

Havaş ile Pegasus'tan Yer Hizmetleri Anlaşması

Havaş'ın Medine Havalimanı'nda faaliyet gösteren iştiraki Havaş Saudi Arabia, Pegasus Havayolları ile yer hizmetleri için anlaştı.

24.02.2015 12:47

Havaş'ın Medine Havalimanı'nda faaliyet gösteren iştiraki Havaş Saudi Arabia, Pegasus Havayolları ile yer hizmetleri için anlaştı.

Havaş'tan yapılan açıklamaya göre, Suudi Arabistan'da yer hizmetleri lisansına sahip tek Türk şirketi unvanı taşıyan Havaş Saudi Arabia, Pegasus Havayolları'na umre operasyonları kapsamında Medine Havalimanı'nda yer hizmetleri vermeye başladı. Pegasus'un ilk seferinde, uçuş ekibi ile yolcular çiçeklerle karşılandı.

Açıklamada konuyla ilgili görüşlerine yer verilen Havaş Genel Müdür Vekili Kürşad Koçak, Pegasus Havayolları'nın Medine'ye başlattığı umre seferleri için el sıkışmaktan mutluluk duyduklarını kaydetti.

Koçak, yaklaşık 200 seferde yer hizmetleri operasyonlarını gerçekleştireceklerini ifade ederek, " Türkiye'de 25, Avrupa'da ise 7 havalimanında yer hizmetleri sunuyoruz. Bu doğrultuda, Havaş Saudi Arabia ile de yeni işbirlikleriyle hizmet ağımızı genişleterek, ülke geneli ve bölgedeki diğer ülkelere hizmet verme hedefiyle yurt içinde olduğu kadar yurt dışında da büyümeye devam ediyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Havaş ile Pegasus'tan Yer Hizmetleri Anlaşması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement