Havran Belediyesinden Projeye Destek - Son Dakika
Yerel

Havran Belediyesinden Projeye Destek

Havran Belediyesinden Projeye Destek

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğünce geliştirilen, Havran İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün işbirliği ile uygulanan ve Havran Belediyesinin desteklediği “Boyunca Kitap Oku Bisikleti Kap Projesi” Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy ile Havran İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Söbüoğlu tarafından imzalanan protokol ile uygulanmaya başlandı.

06.11.2015 16:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğünce geliştirilen, Havran İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün işbirliği ile uygulanan ve Havran Belediyesinin desteklediği "Boyunca Kitap Oku Bisikleti Kap Projesi" Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy ile Havran İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Söbüoğlu tarafından imzalanan protokol ile uygulanmaya başlandı.

Havran ve mahallelerinde yer alan 9 ortaokulda uygulanacak ve öğrencilere kitap okuma alışkanlığı kazandırmaya yönelik projede okullarında 25.000 sayfa kitap okuyarak birinci olan öğrencilere Havran Belediyesi tarafından bisiklet hediye edilecek.

Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy eğitim ve öğretim etkinliklerinde Havran Belediyesinin her zaman destek olacağını belirtti ve "Temennimiz memleketine, vatanına faydalı, üreten sorumluluk sahibi insanlar yetişmesidir" dedi. Havran İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Söbüoğlu da öğrencilerin akademik başarıları yanında sosyal kültürel gelişimleri için bu ve benzeri çalışmaların önemli olduğunu belirtip projeyi geliştiren Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğüne desteklerini esirgemeyen Havran Belediyesine ve Belediye Başkanı Emin Ersoy'a teşekkür etti. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Havran Belediyesinden Projeye Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement