Havran'da Köpek ile Kedilerin Dostluğu Hayran Bıraktı - Son Dakika
Yerel

Havran'da Köpek ile Kedilerin Dostluğu Hayran Bıraktı

Havran\'da Köpek ile Kedilerin Dostluğu Hayran Bıraktı

Balıkesir’in Havran ilçesine bağlı Büyükdere mahallesinde Mahide Acar’ın Yakışıklı adını verdiği köpeği, yiyeceğini 5 sokak kedisi ile paylaşırken ilgi odağı haline geldi.

13.01.2016 15:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Havran ilçesine bağlı Büyükdere mahallesinde Mahide Acar'ın Yakışıklı adını verdiği köpeği, yiyeceğini 5 sokak kedisi ile paylaşırken ilgi odağı haline geldi. Köpek ile kedilerin dost olduklarını anlatan Acar, kendisinin telkini ile Yaşıklı'nun kedileri kabul ettiğini anlattı.

Havran'a bağlı Küçükdere mahallesinde yaşayan 2 çocuk annesi Mahide Acar, 4 yıl önce edindiği köpeğe Yakışıklı adını verdi. Mahide hanım, köpeği Yakışıklı ile sokak kedilerini dost yaptı. 5 sokak kedisini kabul eden sevimli köpek, onlarla yiyeceklerini paylaşırken oyunlar da oynamaya başladı. Köpekle kedilerin dostluğu vatandaşların büyük ilgisini çekmeye başladı. Yakışıklı'nın kedilerle çok iyi geçindiğini anlatan Mahide Acar," Köpeğe 4 seneden beri bakıyorum. Kedilere ise de 4-5 aydan beri bakıyorum. Hepsini Allah yarattığı için onlara iyi bakıyorum. Bunları elleme çocuğum. Bunlar da seninle yaşayacak dedim. Hayvan alıştı onlara. 5 tane kediyle iyi geçiniyor. Başka kedilerle değil. Nereye gidersem kediler de köpek de benimle gider. Onları seviyorum" dedi. Aynı mahallede oturan Tahir Çelikkol'da. "Gördüğünüz gibi mahallemizin köpeği Yakışıklı kedilerle çok iyi anlaşıyor. Maalesef, günümüzde insanların paylaşamadığı ekmeği paylaşmasını kediler köpekler bile öğrendi. İnsanlar hala öğrenemedi" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Havran'da Köpek ile Kedilerin Dostluğu Hayran Bıraktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement