Havsa Belediyesi'nde Toplu İş Sözleşmesi - Son Dakika
Yerel

Havsa Belediyesi'nde Toplu İş Sözleşmesi

Havsa Belediyesi\'nde Toplu İş Sözleşmesi

Havsa Belediyesi ile Tüm Yerel Yönetim Çalışanları Sendikası (TÜM YEREL –SEN) arasında 24 personeli kapsayan toplu iş sözleşmesi imzalandı.

02.11.2014 11:50

Havsa Belediyesi ile Tüm Yerel Yönetim Çalışanları Sendikası (TÜM YEREL –SEN) arasında 24 personeli kapsayan toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Havsa Belediye Başkanı Oğuz Tekin, belediye hizmet binasında düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmada, imkanlar dahilinde personelin çalışma şartlarını iyileştirmeye çalıştıklarını söyledi.

İmzalanan anlaşmayla iki tarafın da mağdur edilmediğini belirten Tekin, " Belediyemiz ve Tüm Yerel-Sen arasında imzalanan bu toplu sözleşmenin çalışanlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Belediyeler ticari kurum değil, hizmet üreten kurumlar. Hepimizin görevi kamu görevlisi olarak hizmet vermek. İmkan ve olanaklar dahilinde kamusal haklardan yararlanmak. Bugün burada imzaladığımız 15 aylık  anlaşma 24 personelimizi kapsamaktadır. Toplu iş sözleşmesi, her iki tarafa da hayırlı olsun" dedi.

Konuşmaların ardından sözleşmesi, Belediye Başkanı Tekin,  TÜM YEREL –SEN Şube Başkanı Salih Canbaz ile sendikanın iş yeri temsilcisi Müslüm Muştu tarafından imzalandı. - Edirne

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Havsa Belediyesi'nde Toplu İş Sözleşmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement