Havsa Şoförler Odası Başkanı Mehmet Can: "Havsa Halkı Mağdur" - Son Dakika
Yerel

Havsa Şoförler Odası Başkanı Mehmet Can: "Havsa Halkı Mağdur"

Havsa Şoförler Odası Başkanı Mehmet Can: "Havsa Halkı Mağdur"

Edirne’nin Havsa ilçesi Şoförler Odası Başkanı Mehmet Can, ilçelerinde Trafik Tescil Şube Müdürlüğü’nün kapandığını belirterek mağdur olduklarını söyledi.

18.11.2015 17:51

Edirne'nin Havsa ilçesi Şoförler Odası Başkanı Mehmet Can, ilçelerinde Trafik Tescil Şube Müdürlüğü'nün kapandığını belirterek mağdur olduklarını söyledi.

Havsa'da Emniyet Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Trafik Tescil Şube Müdürlüğü'nün kapanmasının halkı mağdur ettiğini vurgulayan Can, "Havsa merkez Bostanlı köyü Edirne'ye 48 kilometre, Tahal 41 kilometre, Şerbettar köyü 38 kilometre Abiller, Musulça, bu köyler bütün tescil ve plakalarını Havsa'da çıkarabiliyorlardı. Bu köyler Edirne'ye geldiğinde süreç uzayacak, gidip gelmede sıkıntılar olacak. Yazı olacak, kışı olacak, motosikletle bir vatandaş nasıl Edirne'ye gelip gidecek. Aracında plaka olmadığından nasıl ceza yemeden Edirne'ye gelecek. Havsa'da çıktığında Edirne'ye gelirken trafik ışıklarından geçecek. Havsa ilçesi 8 bin 800 nüfuslu, köyleri ile beraber 19 bin 300 kişiyi buluyor. Artık araçları olanlar tescil ve plaka belgelerini Edirne'den alacaklar. Havsa'da bu sıkıntı olmuyordu çok güzel hizmet vardı. Ama tescil şubesinin kapanması halkı mağdur etmeye başladı. Konuyla ilgili gerekli yerlere giderek, bu mağduriyetimizi dile getireceğim. Havsa'da ortalama 13 bin adet motorlu taşıt bulunuyor. Yeni alacaklar da artık tescil ve plaka işlemleri için Edirne'ye gitmek zorunda kalacak" ifadelerini kullandı. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Havsa Şoförler Odası Başkanı Mehmet Can: 'Havsa Halkı Mağdur' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement