Hayati Tekin'in Seçim Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

Hayati Tekin'in Seçim Çalışmaları

Hayati Tekin\'in Seçim Çalışmaları

Tekkeköy Belediye Başkanı ve Adayı Hayati Tekin, 5 yıl içerisinde Tekkeköy’de 60 yıldır yapılamayan hizmetleri gerçekleştirdiklerini söyledi.

15.03.2014 16:15

Tekkeköy Belediye Başkanı ve Adayı Hayati Tekin, 5 yıl içerisinde Tekkeköy'de 60 yıldır yapılamayan hizmetleri gerçekleştirdiklerini söyledi.

Seçim çalışmalarına Karaperçin köyünde devam eden Hayati Tekin, Tekkeköy'de 60 yıldır yapılamayan hizmetleri 5 yıla sığdırdığını ifade ederek, "Ben en çok, seçmenlerimizin 'bu seçimi nasıl olsa kazanıyoruz' diyerek rehavete kapılmasından korkuyorum. Rehavete kapılmayalım. Bu seçimde ne kadar fark yapabileceğimizi sandığa gidip görevimizi yaparak anlayabiliriz. Ben bütün seçmenlerimden 30 Mart'ta sandığa gidene kadar sıkı bir şekilde seçim çalışması yapmalarını istiyorum" dedi.

Büyüklü'de yaptırdıkları mezbaha ve düğün salonunu da sat 14.00'te düzenleyecekleri bir törenle hizmete açacaklarını belirten Hayati Tekin, "Sağlık, eğitim, spor, turizm gibi daha birçok alanda bakanlıkların ve hükümetin yapması gereken yatırımları bile kendimiz kimseye güçlü iktidara hükümete gerek duymadan gerçekleştirdik. Karaperçin ve bağlanan mahallemiz olan 31 köy seçimden sonra altın yılını yaşayacak. 90 yıllık Karaperçin köyünün yolu böylemi olmalıydı. Seneye Karaperçin ve tüm köy yollarının asfaltını yapacağız. 165 kilometrelik asfalt anlaşması yaptık. Yeni bağlanan bu 31 mahalle benim büyük bir şansım . Ben de köyde büyüdüm, ben de bir köy çocuğuyum. Köylerin sorunlarını tozunu çamurunu iyi bilirim" şeklinde konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hayati Tekin'in Seçim Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement