Hayatını Kurtaran CHP'li Kaleli'ye Çiçekli Teşekkür - Son Dakika
Yerel

Hayatını Kurtaran CHP'li Kaleli'ye Çiçekli Teşekkür

Hayatını Kurtaran CHP\'li Kaleli\'ye Çiçekli Teşekkür

CHP Bursa Milletvekili Sena Kaleli tarafından havuzda boğulmak üzereyken kurtarılan 24 yaşındaki Abdullah Güzel, Kaleli'ye çiçek vererek teşekkür etti.

28.10.2014 03:26  Güncelleme: 10:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da, Engelli Kadınlar Derneği'nin düzenlediği temsili nikah sırasında, CHP Bursa Milletvekili Sena Kaleli tarafından havuzda boğulmak üzereyken kurtarılan 24 yaşındaki Abdullah Güzel, Kaleli'ye çiçek vererek teşekkür etti.

CHP Milletvekili Kaleli, dün havuzda ölümden kurtarılan otistik genç Abdullah Güzel ve annesi Dilek Güzel ile Mudanya Engelliler Platformu bürosunda buluştu.

Sena Kaleli'ye teşekkür eden Dilek Güzel, 6 yıl önce 16 yaşındaki İbrahim Güzel adındaki oğlunun denizde boğulduğunu belirterek, "Sena hanıma ne kadar teşekkür etsem az. Bana hayatta kalan tek çocuğumu bağışladı, oğlumu karşımda dimdik ayakta gördüğüm zaman havalara uçtum.Sena hanıma bir can borcum var. Onun yaptığını kimse yapmazdı. Allah ondan razı olsun.Beni çok mutlu etti. Allahta onu mutlu etsin" dedi.

Sena Kaleli de, olayın şokunu hala üzerinden atamadığını belirterek, "Çok büyük bir olay yaşandı. Hiç bir tereddüt duymadan kendi çocuğummuş gibi kendimi hiç düşünmeden suya elbiselerimle attım. Sonuçta havuzda çırpınan bir insandı. Diğer insanlar da aynısı yapardı. Belki de şok yaşadılar ve o nedenle yardım edemediler ama ben hiç düşünmeden kendimi buz gibi suya bırakarak engelli gencimizi kurtarmaya çalıştım. Zafer Sicimoğlu da bana yardım ederek gencimizi mutlak bir ölümden kurtardık. Bunun mutluluğunu bana dünyayı bağışlasalar değişmem. Bugün de gencimizi merak ederek Mudanya'daki ailesi ile buluştuk ve gencimizin iyi olduğunu görünce çok daha fazla mutlu oldum" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Hayatını Kurtaran CHP'li Kaleli'ye Çiçekli Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement