Haydar Baş, Muhalefet Partilerini Eleştirdi - Son Dakika
Politika

Haydar Baş, Muhalefet Partilerini Eleştirdi

BTP Genel Başkanı Haydar Baş, CHP ve MHP’nin proje üretemediğini belirterek, “Proje üretemiyorsanız, bize gelseydiniz.

02.06.2015 17:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BTP Genel Başkanı Haydar Baş, CHP ve MHP'nin proje üretemediğini belirterek, "Proje üretemiyorsanız, bize gelseydiniz. Sizin için de proje üretirdim. Proje ortaya koymaktan aciz olan bir zihniyet nasıl olacak da ülkeyi yönetecek" dedi.

Türkiye'nin madenleriyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş, "Milliyetçi MHP milletimizin malı olan madenlerimiz konusunda neden 1 kelime dahi konuşmuyor" diye sordu.

MHP'ye yönelik eleştirilerini sürdüren Haydar Baş, "Milliyetçik konuşmakla olmuyor. Madem milliyetçisiniz. Yer altında her yıl kasamıza girecek olan 5 trilyon liralık madenlerimiz yatmaktadır. Bu madenlerin yapancılara peşkeş çekildiğini sağır sultan biliyor. Bahçeli bir gün olsun neden sesini çıkarmıyor. Biz projelerimizin kaynağını açıklarken yer altı madenlerimizi yabancı şirketlerden alıp milletimizin hizmetine sunacağımızı söyledik. Bu bağlamda madenlerimizden güya Milliyetçi partiyim diye geçinen MHP'den bir kelime dahi ses çıkmadı. Bu madenler milletimizin malıdır. Neden Bahçeli bu madenlerin yabancılara peşkeş çekilmesine hiç ses çıkarmıyor. Burası manidar ve düşündürücüdür" dedi.

Haydar Baş, asgari ücret vaatleriyle ilgili, "Kılıçdaroğlu projelerimi aşırırken, MHP de boş durmadı. "Ben asgari ücreti 5 Bin Lira vereceğim" dedim. Kılıçdaroğlu bin 500, Bahçeli de bin 400 vereceğini açıkladı. Neyle verecekler, vermeleri imkansızdır. İkisi de bir gün olsun kaynak açıklamadı. "Madenlerimizi var" dahi diyemediler. Ben şunu anlamıyorum. Proje üretemiyorsanız, bize gelseydiniz. Sizin için de proje üretirdim. Proje ortaya koymaktan aciz olan bir zihniyet nasıl olacak da ülkeyi yönetecek. Bu projeler ancak ve ancak benim imzamı taşıyan ve Rusya başta olmak üzere birçok ülkeyi ekonomik darboğazdan kurtaran Milli Ekonomi Modeli ile hayata geçer" dedi.

"Milletimize kol kanat gerecek olan, huzur içinde, yüksek hayat standartında yaşatacak tek parti biziz" diyen Haydar Baş, "Ben dediklerimi yapacağım. Bundan hiç kimsenin endişesi olmasın. Millete sahip çıkacak olan tek parti Bağımsız Türkiye Partisi ve Haydar Hoca'nızdır" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Haydar Baş, Muhalefet Partilerini Eleştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement