Hayvan Bakıcıları Sertifkalarını Aldı - Son Dakika
Yerel

Hayvan Bakıcıları Sertifkalarını Aldı

Tire Süt Kooperatifi ve Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen "Profesyonel Hayvan Bakıcılığı Kursu" 2. etap eğitim programına katılan kursiyerlere sertifikaları verildi.

28.04.2014 16:08

Hayvan yetiştiriciliğinin bilimsel yöntemlerle yapılmasını sağlamak amacıyla Tire Süt Kooperatifi ve Tire Halk Eğitim Merkezi Müdürülüğü işbirliğiyle düzenlenen "Profesyonel Hayvan Bakıcılığı Kursunda" 2. etap eğitim programı tamamlandı.

Ege Üniversitesi Tire Kutsan Meslek Yüksek Okulunda düzenlenen ve 80 saatlik teorik ve uygulama eğitiminden oluşan "Profesyonel Hayvan Bakıcılığı Kursunu" başarıyla katılan 24 kursiyer, törenle sertifikalarını aldı.

Tire Süt Kooperatifi Başkanı Mahmut Eskiyörük, törende yaptığı konuşmada, kooperatif olarak, insanların iş ve AŞ meselesinin en temel meseleleri olduğunu ifade ederek, bu nedenle düzenlenen kursa büyük önem verdiklerini ifade etti.

Çiftçinin kazancını artırmasının, kentte esnafın da kazanacağı anlamına geldiğine işaret eden Eskiyörük, "Tire'nin kalkınması ve yaşanabilir kent haline gelmesinin yolu, tarıma önem vermekten geçiyor" dedi.

Sertifika törenine, Ege Üniversitesi Tire Kutsan Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Harun Raşit Uysal, Tire İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Ölçer, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Turhan Eke, Ziraat Odası Başkanı Halil İbişoğlu da katıldı. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hayvan Bakıcıları Sertifkalarını Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement