Hdp Eş Başkanı Yüksekdağ Kocaeli'den İfade Verecek - Son Dakika
Güncel

Hdp Eş Başkanı Yüksekdağ Kocaeli'den İfade Verecek

Hdp Eş Başkanı Yüksekdağ Kocaeli\'den İfade Verecek

HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ’ın, "Terör örgütü propagandası yapmak ve silahlı terör örgütüne üye olmak" suçlamasıyla yargılandığı davada ifadesinin tutuklu Kocaeli Kandıra F Tipi Cezaevi’nden alınmasına karar verildi.

16.11.2016 17:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ'ın, "Terör örgütü propagandası yapmak ve silahlı terör örgütüne üye olmak" suçlamasıyla yargılandığı davada ifadesinin tutuklu Kocaeli Kandıra F Tipi Cezaevi'nden alınmasına karar verildi.

Şanlıurfa 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nde, "Terör örgütü propagandası yapmak ve silahlı terör örgütüne üye olmak" suçlamasıyla yargılanan HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ'ın ifadesinin tutuklu bulunduğu Kocaeli Kandıra F Tipi Cezaevi'nden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla alınmasına karar verildi. Bilindiği üzere Milletvekili Yüksekdağ hakkında "Sırtımızı YPG'ye, YPJ'ye ve PYD'ye yaslıyoruz" açıklamaları nedeniyle "Terör örgütü propagandası yapmak ve silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan 5 yıldan 15 yıla kadar hapis cezası talebiyle hazırlanan iddianame kabul edilmişti. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Hdp Eş Başkanı Yüksekdağ Kocaeli'den İfade Verecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement