HDP'li Adaylardan Esnaf Ziyareti - Son Dakika
Yerel

HDP'li Adaylardan Esnaf Ziyareti

HDP\'li Adaylardan Esnaf Ziyareti

HDP Diyarbakır Milletvekili Nursel Aydoğan, Bağlar İlçesi'nde Toptancılar Sitesi esnafını, Feleknaz Uca da Kayapınar'da esnafını ziyaret ederek destek istedi.

20.10.2015 16:21

HDP Diyarbakır milletvekili adayları yaklaşan 1 Kasım genel seçimleri nedeniyle çalışmalarına hız verdi. Ev ve esnaf ziyareti ile yapılan çalışmalar kapsamında Diyarbakır milletvekili adayı Nursel Aydoğan, Bağlar'da Toptancılar Sitesi esnafını ziyaret etti.

Ziyarete Bağlar Belediyesi Eş Başkanları Birsen Kaya Akat ile Eşref Güler, Toptancılar Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Salmış, HDP'li yöneticiler ve BDP Bağlar ilçe yöneticilerinin aralarında bulunduğu grup, toptancılar Sitesi esnafını ziyaret etti. HDP'li adaylar, esnaftan destek isterken, esnaflar da 1 Kasım'da yapılacak olan seçimin 7 Haziran seçiminin tekrarı olacağını belirterek, aynı sonuçların seçime yansıyacağını dile getirdi.

HDP'li Uca Kayapınar esnafını ziyaret etti

HDP Diyarbakır Milletvekili Adayı Feleknaz Uca da Kayapınar İlçesi'nde Yeniyol Mahallesi esnafını ziyaret etti. Ziyaret sırasında esnafa HDP seçim broşürleri dağıtıldı. Uca esnafa ziyaretleri sırasında 1 Kasım seçimlerinin önemine değinerek esnaftan oylarını savaştan yana değil barıştan yana kullanmalarını istedi. Esnaf Uca'ya yoğun ilgi gösterirken HDP'nin yanında olduklarını belirterek oylarını barıştan kardeşlikten taraf olan HDP'ye vereceklerini söyledi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel HDP'li Adaylardan Esnaf Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • AMEDLİ: Dün gördüm allahın yezidisi ile eski diyarbakır müstüsü bir arada oy istiyordu esnaftan.yüzsüz bunlar hiç yüzleri kızarmıyor 7 0 Yanıtla
  • Huzur evleri genci: Oy istemekle haklılar baba 0 3 Yanıtla

Advertisement