Hdp'nin Aday Adayı Osman Demirci Seçmenle Buluştu - Son Dakika
Yerel

Hdp'nin Aday Adayı Osman Demirci Seçmenle Buluştu

Hdp\'nin Aday Adayı Osman Demirci Seçmenle Buluştu

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Gaziantep Milletvekili Aday Adayı Osman Demirci seçmenlerle bir araya geldi.

13.03.2015 12:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Gaziantep Milletvekili Aday Adayı Osman Demirci seçmenlerle bir araya geldi.

Gazikent'teki bir düğün salonunda seçmenlerin karşısına geçen Demirci, vatandaşlardan destek istedi. Programın yapıldığı yere gelen Demirci'yi vatandaşlar alkışlarla karşıladı. Tek tek bütün masaları gezen Demirci, vatandaşlarla tokalaştıktan sonra sahneye geçerek bir konuşma yaptı.

Osman Demirci konuşmasında, "Öncelikle demokrasi ve özgürlük mücadelesinde emek vermiş, bedel ödemiş tüm yoldaşların ve kahramanların aziz ruhu karşısında saygıyla eğiliyor, hepinizi tüm içtenlikle selamlıyorum. Hepinizin bildiği üzere özgürlük mücadelesi olağanüstü süreçler içerisinde ola gelmiştir. Ancak içinde bulunduğumuz aşama diğerlerinden çok farklıdır. Ortadoğu özellikle dengelerin her gün değiştiği bir süreç yaşıyorken Kürt özgürlük mücadelesi yarattığı direnci tarihte ve önderlik anlayışıyla her geçen gün sürece damgasını vurmakta ve zafere her geçen gün daha da yaklaşmaktadır. Artık bölgede Kürtler hesaba alınmadan yapılan hiçbir şey başarıya ulaşamayacaktır. Bu sürece herkesin katkısı değerli, anlamlı ve kutsaldır. Bizler bu süreçte üzerimize düşen yükümlülükler olduğuna inandığımız için yıllardan beri süre gelen mücadelemizi farklı bir aşamaya taşımak ve üzerimize düşen rolleri oynamak için Halkların Demokratik Partisi'nde rol almak amacıyla kolları sıvadık. Tekrar ediyorum, bu süreçte herkesin yapacakları var. Bunlar çok değerli ve kutsaldır. Sizlerin de emekleri ile tüm barajları tek tek yıkacağız. Artık sessizliğin bittiği yerdeyiz. Halkımın kölesi olmaya adayım. Ben burada hepinizi saygıyla selamlıyorum" dedi.

Demirci konuşmasının ardından, bütün masaları gezerek vatandaşlarla sohbet etti ve aday adaylığı hakkında bilgi verdi. Vatandaşlar, Osman Demirci'yi alkışlar eşliğinde salondan uğurladı. Osman Demirci ise vatandaşların gösterdiği ilgiden dolayı memnuniyetini dile getirerek herkese teşekkür etti. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hdp'nin Aday Adayı Osman Demirci Seçmenle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement