Hdp Şırnak Milletvekili Adayı İrmez, Silopi Emniyet Müdürlüğü'nü Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Hdp Şırnak Milletvekili Adayı İrmez, Silopi Emniyet Müdürlüğü'nü Ziyaret Etti

Hdp Şırnak Milletvekili Adayı İrmez, Silopi Emniyet Müdürlüğü\'nü Ziyaret Etti

Hdp Şırnak milletvekili adayı Aycan İrmez ve bazı parti yöneticileri, Silopi İlçe Emniyet Müdürü Hakan İncili'yi ziyaret etti.

28.05.2015 15:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hdp Şırnak milletvekili adayı Aycan İrmez ve bazı parti yöneticileri, Silopi İlçe Emniyet Müdürü Hakan İncili'yi ziyaret etti.

HDP Şırnak 4'üncü sıra milletvekili adayı Aycan İrmez, beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Seyfettin Aydemir, HDP Silopi İlçe Başkanı Aycan Azma ve İlçe Başkan Yardımcısı Ali Balın, DBP Silopi İlçe Başkanı Yunus Tuncay ile birlikte Silopi Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Silopi İlçe Emniyet Müdürü Hakan İncili, HDP milletvekili adayı Aycan İrmez ve beraberindekileri makamında ağırladı. Emniyet Müdürü İncili ziyarette, "Silopi'de seçim havası da yok. Ben ilk defa böyle bir seçim yaşıyorum" dedi. Silopi Belediye Başkan Yardımcısı Seyfettin Aydemir de, "Müdürüm burada rakiplerimiz olmadığı için tabi seçim havası yok" karşılığını verdi.

HDP Şırnak milletvekili adayı Aycan İrmez de, yaptığı konuşmada demokrasinin temel ayaklarından birinin seçim olduğunu belirterek, yüzde 10'luk barajdan yakındı. Şırnak Emniyet Müdür Yardımcısı Hayri Ceylan'ın da katıldığı görüşme, basına kapalı devam etti.

Görüşme sonrasında HDP'li konukları uğurlayan Şırnak Emniyet Müdür Yardımcısı Hayri Ceylan, "Bu ziyaretleri seçim için yapıyorsanız" diyerek gülümseyince, HDP İlçe Başkanı Ali Balın, "Hayır, gecikmiş bir nezaket ziyaretiydi" yanıtını verdi. Bunun üzerine Emniyet Müdür Yardımcısı Hayri Ceylan, "Bu tablo beni sevindirdi, inşallah böyle gider" diye cevap verdi.

HDP'liler Emniyet Müdürü İncili'nin makam odasından ayrıldıktan sonra Güvenlik Büro Amirliği ve Merkez Polis Karakolu'nu da ziyaret etti. - Şırnak

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hdp Şırnak Milletvekili Adayı İrmez, Silopi Emniyet Müdürlüğü'nü Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement