Hem Personeli Denetledi Hem de Esnafı - Son Dakika
Yerel

Hem Personeli Denetledi Hem de Esnafı

Hem Personeli Denetledi Hem de Esnafı

Alaşehir Belediyesi Zabıta Müdürü Erol Kacar, sabah erken saatlerde kapalı pazaryerinde görevlendirilen personelini denetlemek ve pazaryerindeki düzeni yerinde görmek için teftişe çıktı.

14.08.2015 08:43

Alaşehir Belediyesi Zabıta Müdürü Erol Kacar, sabah erken saatlerde kapalı pazaryerinde görevlendirilen personelini denetlemek ve pazaryerindeki düzeni yerinde görmek için teftişe çıktı.

Alaşehir Belediyesi Zabıta Müdürü Erol Kacar ilçe pazarında denetime çıktı. Denetim öncesinde Pazaryeri Şefi Murat İşler ile de ikili istişare yapan Kacar, buradan aldığı ön bilgiler doğrultusunda sahada görev yapan personele ilaveten gelen takviye ekiple birlikte pazaryerinde, kontrol ve incelemelerde bulundu.

Denetimler esnasında esnafların da isteklerini dikkate alan ekipler, esnaflardan gelen talepleri de ilgili makamlara iletmek üzere tek tek not aldılar. Genel anlamda kurallara uyan ve sorumlu davranan esnafın yanı sıra, kısmen de olsa kontroller esnasında hatalı bulunan pazarcıları uyaran ve düzeltilmesi için makul süre veren zabıta ekipleri, yapılan 2. ve 3. kontrollerde kuralları ihlal etmekte ısrar eden esnaflara Kabahatler Kanunun ilgili hükümlerince işlem yaptılar.

Zabıta ekipleri denetimler esnasında gösterdikleri titiz çalışmalarından dolayı halktan da büyük destek ve teşekkür aldılar. Kontrolleri memnuniyetle karşılayan vatandaşlar, uygulamanın devam etmesini istediler.

Pazaryerlerinin denetimi ve vatandaşa satılan temel gıda maddelerinin halk sağlığını tehdit etmeyecek şekilde sunumu konularında son derece hassas çalışmalar yürüttüklerini belirten Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban ise, "Önceliğimiz insandır. Hemşehrilerimize uygun bir şekilde gıda dağıtımı ve satışının sağlanması ile ilgili yürütülecek çalışmalar ve hizmetler bizim önceliklerimiz arasındadır. Halkımıza ulaşacak ürünlerin sağlıklı olması, uygun koşullarda vatandaşlarımız mağdur edilmeden satılması çok önemli bir konudur. Belediye olarak zabıta ekiplerimiz ile birlikte bu alanda düzenli olarak denetimlerimizi gerçekleştiriyoruz. Güvenilir alış veriş yapmalarını sağlamak için elimizden geleni yapıyoruz. Vatandaşlarımız bunun gönül rahatlığı içinde olsunlar." dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hem Personeli Denetledi Hem de Esnafı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement