Hendek Kargalı Hanbaba Mahallesi'nde Başkan İnci'ye Sevgi Seli - Son Dakika
Yerel

Hendek Kargalı Hanbaba Mahallesi'nde Başkan İnci'ye Sevgi Seli

Hendek Kargalı Hanbaba Mahallesi\'nde Başkan İnci\'ye Sevgi Seli

30 Mart 2014 yerel seçimlerine yüzde 85 oy oranını kendisine hedef seçen Hendek Belediye Başkanı Ali İnci organize edilen ev toplantısına katıldı.

26.02.2014 17:24

30 Mart 2014 yerel seçimlerine yüzde 85 oy oranını kendisine hedef seçen Hendek Belediye Başkanı Ali İnci organize edilen ev toplantısına katıldı.

Hendek Belediyesi Meclis Üyesi Adayı Şenay Sakal ile birlikte Kargalı Hanbaba Mahallesi'nde çoğunluğu bayanlardan ve gençlerden oluşan toplantıya katılan AK Parti Hendek Belediye Başkan Adayı Ali İnci, vatandaşlardan yüzde 85 oy istedi.

Seçim çalışmalarına diğer siyasi partiler çoğunluğu kendi taraftarlarından oluşan partilileri ile giderlerken Başkan İnci'nin yalnız başına gitmesi, vatandaşlarla bire bir yüz yüze gelerek onların istek ve arzularını dinlemesi siyasete yeni boyut kazandırdı.

Ev hanımlarına yönelik yeni dönemde çok farklı projeler hazırladığının müjdesini veren Başkan İnci, Hendek'de 15 yıldır yapılanları hatırlatarak, "Sizlerin bu şevki, desteği ve isteği olduğu müddetçe bendeki ve ekip arkadaşlarımın çalışma azmi asla azalmayacaktır. İnsanlarımızı mutlu görmek çok güzel zaten bizim yerel yöneticiler olarak tek arzumuz da insanları manoton bir yaşamdan çıkarıp daha müreffeh bir yaşam sürmelerine, hayatlarını kolaylaştırmaya katkı ve imkan sağlamaktır. Allah'a şükür bugüne kadar yaptıklarımızın semeresini geçmişte yaşadığımız seçimlerde gördük. Bu seçimler önceki seçimlerden çok daha farklı zira ülkemiz üzerinde oynanan oyunla çevrilmeye çalışılan entrikalar had safhada. Bunlara dur diyecek olan sizlersiniz. Bu ışığı sizlerin gözlerinizde görüyorum" dedi.

İlçe siyasetine sözü getiren Başkan İnci, "İlçemizdeki diğer siyasi parti, belediye başkan adayları gittikleri her yerde karalama siyaseti yapıyorlar. Karalamakla, kötülemekle ellerine ne geçecek" diyerek muhalefetin ortaya proje koyamadığını yineledi.

Hendek Belediye Başkanı ve AK Parti Hendek Belediye Başkan Adayı Ali İnci, görev yaptığı 15 yıl süre içersinde saat mefhumunu unuttuklarını, çalışma düsturlarının "Halka hizmet Hakka hizmettir" anlayışı içersinde çalışmanın gayreti içersinde olduklarını söyledi. Mahalle sakinlerinin ikramlarını kabul eden Başkan İnci ve belediye meclis üyesi adayı Şenay Sakal kendilerine gösterilen tevazudan ötürü vatandaşlara teşekkür ettiler. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hendek Kargalı Hanbaba Mahallesi'nde Başkan İnci'ye Sevgi Seli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement