Hendek'te Yerel Seçimler Sonrası İlk Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi - Son Dakika
Yerel

Hendek'te Yerel Seçimler Sonrası İlk Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

Hendek\'te Yerel Seçimler Sonrası İlk Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

30 Mart Yerel Seçimler sonrası, Hendek Belediye Meclisi’nin ilk toplantısı gerçekleşti.

08.04.2014 15:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

30 Mart Yerel Seçimler sonrası, Hendek Belediye Meclisi'nin ilk toplantısı gerçekleşti.

Hendek Belediyesi 2014 yılı Nisan ayı olağan toplantısı Hendek Belediye Başkanı Ali İnci Başkanlığı'nda gerçekleşti. Hendek Gençlik Merkezi 3D Sinem Salonu'nda gerçekleşen Hendek Belediyesi Nisan ayı olağan toplantısında on gündem maddesi görüşüldü. 2014 Yılı Yerel Seçimleri sonrası ilk toplantısını gerçekleştiren Hendek Belediyesi Meclisi'nde açılış konuşması yapan Başkan İnci, yeni meclisin ülkemize ve ilçemize hayırlı hizmetlerde bulunması temennisinde bulundu.

Toplantının başında grupların sözcülüğünün kimler tarafından yapılacağı karara bağlandı ve buna göre AK Parti'nin sözcüsü Şenay Sakal olurken, MHP'nin gurup sözcüsü ise Hüdaverdi Bahadır oldu. Daha sonra gündem maddelerine geçildi. On gündem maddesinin görüşüldüğü toplantıda, gündemin birinci maddesi olan Belediye Meclisi 1'inci ve 2'nci Başkan Vekilliklerine İrfan Püsküllü ve Sinan Baylan seçildi. Belediye Meclis Katipliklerine AK Parti'den Hasan Altuntaş ve Sevda Salihoğlu, Belediye Encümenine AK Parti'den Mehmet Akyüzlü ve Bilal Deniz, İmar Komisyonuna AK Parti'den Hasan Altuntaş, Adem Sefa, MHP'den Cengiz Şişman, Plan Bütçe Komisyonuna AK Parti'den İsmail Albayrak, Sinan Baylan ve MHP'den Vural Tutkun, Marmara ve Boğazlar Belediyeler Birliği'ne AK Parti'den Ahmet Kavakçı asil, M.Nedim Alkan da yedek üye olarak seçildiler.

Gündemin yedinci maddesi olan oylanarak komisyona havale edildi. Gündemin sekizinci maddesi denetim komisyonu raporu meclise sunuldu. Gündemin dokuzuncu maddesi Hendek Belediye Meclisi'nin her ayın ilk çarşamba günü saat 16.00'da toplanacağı karar altına alındı. Gündemin onuncu maddesi olan Hendek Belediyesi 2013 Yılı Faaliyet Raporu da oy çokluğu ile kabul edildi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hendek'te Yerel Seçimler Sonrası İlk Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement