Hentbol: Bayanlar Avrupa Challenge Kupası - Son Dakika
Yerel

Hentbol: Bayanlar Avrupa Challenge Kupası

Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü Basın Sözcüsü Zenginal: "Rize'yi ve ülkemizi Avrupa Kupası'nda en iyi şekilde temsil etmek ve bir üst tura çıkmak için çalışıyoruz"

09.02.2015 13:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hentbol Bayanlar Avrupa Challenge Kupası 4. turunda hafta sonu sahasında Hırvatistan'ın RK Zelina takımını ağırlayacak Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü'nün basın sözcüsü Ömer Faruk Zenginal, Rize'yi ve Türkiye'yi Avrupa'da en iyi şekilde temsil etmek için çalıştıklarını söyledi.

Zenginal, yaptığı açıklamada, çeyrek finale yükselme mücadelesinde karşılaşacakları rakiplerinin son derece zor bir ekip olduğunu belirterek, iki maçın da üst üste Ardeşen'de oynanmasının bir avantaj olduğunu ifade etti.

Hentbol'da önemli işler başarmak için yola çıktıklarını vurgulayan Zenginal, her geçen yıl daha da iyi olmak için çalıştıklarını belirtti.

Zenginal, bu yıl kupaları kaldırmak için her türlü fedakarlığı yaptıklarını dile getirerek, "Avrupa'dan kupayla dönmek çok önemli. Kupa için öncelikle Hırvat temsilcisini geçmek zorundayız. Rize'yi ve ülkemizi Avrupa Kupası'nda en iyi şekilde temsil etmek ve bir üst tura çıkmak için çalışıyoruz" diye konuştu.

Takım olarak iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini vurgulayan Zenginal, "Yaklaşık bir aydır sporcularımız teknik ve taktik çalışmalarını sürdürürken rakibimizle ilgili ciddi analizler yaptık. Avrupa'da kolay maç yok. İki oyuncumuzun da sakat olması işimizi zorlaştıracaktır ama Avrupa tecrübesine sahip sporcularımızın ve teknik ekibimizin turu geçeceklerine inancımız tam" ifadelerini kullandı. - Rize

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hentbol: Bayanlar Avrupa Challenge Kupası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement