Hentbol: Bayanlar Süper Lig - Son Dakika
Yerel

Hentbol: Bayanlar Süper Lig

Hentbol Bayanlar Süper Lig ekiplerinden Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü'nün basın sözcüsü Ömer Faruk Zenginal, lig şampiyonu olmak ve Türkiye kupasını kaldırmak için sonuna kadar mücadele edeceklerini belirtti.

24.04.2015 16:35

Hentbol Bayanlar Süper Lig ekiplerinden Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü'nün basın sözcüsü Ömer Faruk Zenginal, lig şampiyonu olmak ve Türkiye kupasını kaldırmak için sonuna kadar mücadele edeceklerini belirtti.

Zenginal, yaptığı yazılı açıklamada, lig şampiyonluğu yarışında sakatlıkların işlerini zorlaştırdığını ancak taraftarların desteğiyle zoru başararak finalde kupayı kaldırmak istediklerini anlattı.

Süper Lig yarışıyla Türkiye Kupası'nda hedeflerinin olduğunu dile getiren Zenginal, hedeflere ulaşmak için büyük enerji harcadıklarını ifade etti.

Zenginal, finale yaklaştıkça güçlü takımlarla mücadeleye başladıklarına dikkati çekerek, şunları kaydetti:

"Bunlardan biri de son 3 sezonun şampiyonu ve Avrupa EHF Kupası'nda yarı final oynayan Muratpaşa Belediyespor ile hafta sonu güçlü rakibimize karşı kendi evimizde büyük bir sınava çıkacağız. Takımımıza güvenimiz tam. Kadromuzda çok sayıda eksik olsa da Ardeşen GSK olarak zoru seven bir ekibe sahibiz. Taraftarımızın da desteğiyle mutlu sona ulaşacağımıza inanıyoruz."

Zenginal, play-off yarışında grup liderliği şanslarının az olduğunu belirterek, "Gruptan çıkmayı garantiledik ama Muratpaşa Belediyespor ile deplasmanda yaptığımız maçı 3 farkla kaybederek liderlik şansımızı biraz zora soktuk. Rövanşta rakibimizi yenerek bekleyeceğiz. Tüm yaşanan şansızlıklara rağmen kendimize güvenimiz tam. Lig şampiyonu olmak ve Türkiye kupasını kaldırmak için sonuna kadar mücadele edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hentbol: Bayanlar Süper Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement