Hentbolda Maçın Ardından - Son Dakika
Yerel

Hentbolda Maçın Ardından

Hentbolda, Spor Toto Erkekler Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında Amasya Taşova YİBO'yu deplasmanda 33-30 yenerek, yarı finale yükselen İstanbul Anafen Koleji'nin Başantrenörü Çetin Tiryaki, maçın sonuna kadar mücadeleyi bırakmayarak, yarı finali hak ettiklerini söyledi.

25.03.2015 20:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hentbolda, Spor Toto Erkekler Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında Amasya Taşova YİBO'yu deplasmanda 33-30 yenerek, yarı finale yükselen İstanbul Anafen Koleji'nin Başantrenörü Çetin Tiryaki, maçın sonuna kadar mücadeleyi bırakmayarak, yarı finali hak ettiklerini söyledi.

Tiryaki, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde ve kupada önemli işlere imza atan Amasya Taşova YİBO'ya ilk maçta sahalarında yenildiklerini hatırlatarak, "İlk maçta sahadan iki farklı yenilgiyle ayrılmıştık. Bugün onu telafi ettik. Rakibimizi evinde yendiğimiz için mutluyuz. Güzel bir mücadele ortaya koyduk. Taşova'da hentbol adına güzellikleri gördük. Atmosfer çok güzeldi. Son ana kadar mücadeleyi bırakmayarak, yarı finali hak ettik" diye konuştu.

Amasya cephesi

Amasya Taşova YİBO Başantrenörü Hakan Günal ise ilk müsabakaya göre karşılarında maçı daha fazla isteyen ve galibiyete inanan bir rakip bulduklarını kaydetti.

İstanbul ekibinin maçın başından sonuna kadar oyunu önde götürdüğünü anlatan Günal, şunları söyledi:

"Kupa maçlarının özelliği son düdüğe kadar mücadele etmezseniz skor her an değişir. Bunu, bugün gördük. Öne geçtikten sonra beş gol yedik ve iki gol atabildik. Maçın sonunda top tekrar bize geldi ama o hücumu iyi kullanamadık. Taraftarımız galibiyete bizden daha çok inanmıştı. Onlar için üzgünüm."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hentbolda Maçın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement