Hentbolde Göztepe, Beşiktaş Mogaz'ı Yine Yenemedi - Son Dakika
Güncel

Hentbolde Göztepe, Beşiktaş Mogaz'ı Yine Yenemedi

Hentbolde Göztepe, Beşiktaş Mogaz\'ı Yine Yenemedi

HENTBOL Erkekler Süper Ligi'nde evinde lider Beşiktaş Mogaz'a 32-23 yenilen Göztepe, şansızlığını kıramadı.

20.10.2016 14:51

HENTBOL Erkekler Süper Ligi'nde evinde lider Beşiktaş Mogaz'a 32-23 yenilen Göztepe, şansızlığını kıramadı. Sarı kırmızılı ekip, son iki sezonda ligde, Türkiye Kupası'nda ve Süper Kupa'da toplam 5 kez karşılaştığı güçlü rakibini mağlup edemedi.

Karşılaşma sonrası Başkan Mehmet Sepil'in şube yönetimi, teknik ekip ve oyunculara konuşma yasağı koyduğu belirtildi. Sepil'in bu sezon 5 maçta 3 yenilgi alınmasının ardından teknik ekipten de rapor istediği ifade edildi.

Göztepeli taraftarların Beşiktaş randevusunda sahaya attığı yanıcı ve patlayıcı maddeler de geceye damgasını vurdu. Geçen sezon Bornova Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu'ndaki karşılaşmada sahaya girerek kulübün ağır cezalar almasına neden olan bir grup taraftar, dün de müsabakayı 2 kez durdurdu. Federasyon yetkikilerin de izlediği maçta çıkan olaylar nedeniyle sarı-kırmızılı ekibe ceza geleceği öğrenildi. Tribünlerin tutumundan memnun olmayan Başkan Sepil yaptığı açıklamada, "Bu hafta futbol takımımız Eskişehirspor ile oynayacak. O maç sonrası hentbolda yaşanan olaylarla ilgili konuşacağım" dedi.

FOTOGRAFLI

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hentbolde Göztepe, Beşiktaş Mogaz'ı Yine Yenemedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement