Hep Zirveye Çıkacağız Diye Bir Kural Yok - Son Dakika
Güncel

Hep Zirveye Çıkacağız Diye Bir Kural Yok

"Kendi Everest'inize Tırmanın" kitabi ile akıllara kazınan, birçok ilki başarmış ve AKUT ile önemli projelere imza atmış Nasuh Mahruki ile MAG Mayıs okurları için samimi bir röportaj gerçekleştirdik.

21.05.2015 17:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Dağcılık sporu sayesinde kendime geldiğimi, kendimi bulduğumu söyleyebilirim."

"Ulaştığınız her hedef, her zirve, her Everest aslında bizi kendi potansiyelimizin doruğuna bir adım daha yaklaştırıyor."

"İlk yedi binlik tırmanma fırsatı geldiğinde, üniversiteyi bitirdim ve Kazakistan, Kırgızistan ve yüksek irtfia dağcılığına başladım."

"Dağcılık sporu sayesinde kendime geldiğimi, kendimi bulduğumu söyleyebilirim."

1995 yılında Everest Dağı'na tırmanan ilk Türk dağcı olan Nasuh Mahruki ile MAG Mayıs okurları için samimi bir röportaj gerçekleştirdik.

Sizin için zirve nedir diye sorduğumuzda :"Zirve bir dağın en tepe noktası ve tabii çok önemli bir nokta ama dağcılığı zirveye indirgemek olmaz. Hep zirveye çıkacağız diye bir kural yok; önemli olan dağda olmaktan zevk almak…" diyen Mahruki hayat yolculuğunu MAG okurları ile paylaştı.

"Kendi Everst'inize Tırmanın" ile kişisel gelişim sürecini kitap haline getiren ve yazarlığa adım atan Nasuh Mahruki kendisini geliştirmesinde büyük katkısı olan bedensel ve zihinsel idmanlarını MAG okurları için anlattı.

Yasemin Özilhan'ın kapak yıldızı olduğu MAG Mayıs sayısı, birbirinden renkli içeriği, özel röportajları ve gündemi yakından takip eden köşe yazarları ile www.magdergi.com.tr ,DijiMecmua, Turkcell Dergilik ve seçkin kitapçılarda sizlerle buluşuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hep Zirveye Çıkacağız Diye Bir Kural Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement